Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@problem- Pretpostavljam da si ti autor ili moderator, jer nije samo članak, već moj gornji post editiran.... pisalo je jedna trečina, a ne 3 posto. Umjesto da se izvineš na lapsusu, praviš budale one koji ukazuju na logičku grešku u članku... Drugi put kada primjetim slično, prvo ću napraviti screenshot članka i uploadati ga na internet... Onda ti editiranje članka i mog posta neće pomoći...
A koji je levat tebe ucio matematici??? Vrati se u 5. osnovne, racun procenta... 2,6 mil : 80 mil = 3 : 100 sve je ok, samo ti nisi dovoljno iteligentan da to skontas.
\"Čak i pored toga što više od 2,6 miliona Turaka živi u Njemačkoj, na koje otpada tri posto stanovništva...\" 3x2,6mil=7,8mil Po autoru članka Njemačka ima manje stanovnika od Srbije... Koji levat je ovo piskarao?
Super----samo neka se mijenjaju stvari-----budale ce ove pozitivne promjene prihvatiti, kad-tad :D
Tipicno za sarajevo-x.Sto onda nestave naslov Sarajlija vodi Telekom Austriju.Vise bi zanimljivo bilo da malo i o nasem Borisu Nemsicu pisete koji je kao izbjeglica dosao iz BiH,u Becu doktorirao i sada vodi jednu od najvecih operatera u Evropi...
stipu budale ;) SPD nema na narednim izborima nikakve sanse. U februaru su izbori u hessenu gdje ce oni pasti na 20+% ako ne i gore. Malo je godina dana da se popravi ono sto su u ovih tri zasrali. Trenutno mi Zeleni izgledaju vise kao organizovana politicka stranka od SPDa a Cem i Roth su super. Samo mi totalno glupo sto u naslovu ovog clanka pise TURCIN. To kao kad bi za Obamu pisalo Kenijac.
U čemu je vaš problem, ljudi? Oezdemir je njemački državljanin, rođen u Njemačoj, poznat kao političar preko 15 godina, bio je član Budestaga (parlamenta), član Europskog parlamenta (unutar delegacije njemačkih poslanika u parlamentu), i odlaskom Fischera, pa poslije Butikoffera, bio je najlogičniji izbor za predsjednika Zelenih. Where is the problem? Lik nje preko noći izmišljen, a ko išta zna o njemačkoj politici, zna ko je lik. A ko pojma nema, piše budalaštine, kao prethodni komentatori. Izbori na na saveznom nivou su u Njemačkoj sljedeće godine, ako SPD+Zeleni dobiju većinu, ili većinu uz podrku ljevice, eto vam Steinmeiera za kancelara, a Oezdemira za ministra vanjskih poslova.
eto sad se svi nafurali na neke promjene. daleko su svabe od amera da im turcin bude na nekoj vecoj funkciji.
fuj....!!!!!!!!!! sta ostade od onakve lijepe zemlje....!!!