Komentari (617)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodajom zemljista Arapima mi Bosnjaci smo izdali svoju svetu zemlju . Nevjerujem da je u povijesti ijedan narod prodavao svoju pradomovinu nekim strancima kao sto to rade nase lokalne kapadahije ala Memic i ostali pa cak i veliki broj obicnog naroda bez imalo griznje savjesti vrseci samoistrebljenje .
Vučić je ocijenio da odnosi s Turskom, koji su na visokoj razini, pružaju veliki potencijal za daljnji razvoj ekonomskih odnosa te pozvao turske investitore da nastave ulagati u Srbiju, dok je predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan ukazao da je cilj da trgovinska razmjena sa Srbijom dostigne tri milijarde dolara.
A kod nas propaganda besplatno
Realno, ako su toliko srecni rezultatima izbora sta ce ih ovoliko u Sarajevu? Jesu to fakulteti u SA bas toliko bolji od njihovih ili sta?
Voze se autima po Sarajevu i masu turskim zastavama...
Ovi sto slave pobjedu Erdogana, da li mogu da objasne zasto je bitnija bobjeda Erdogana od pobjede njegovog protivkandidata Muharema?! Hoce li to nama u BiH biti nesto bolje?
Ma ovo su slavili Vucicevi, bice vise para za Srbiju.
Eh da je Stari ziv k...c bi tako mahali
Hahahahahahha ne mogu da vjerujem, koliko podrške ima jedan diktator, a ovi Turci da vam je bolje bilo u Turskoj ostali bi dolje, zato trebati u Sarajevu biti manji od makovog zrna, al šta ćete kad su vas debili pustili da polako okupurate grad
Zašto su VLASTI dopustile ovakve manifestacije stranim državljanima na JAVNIM mjestima u Sarajevu ili bilo gdje u BiH !!! Ovako se stvara osjećaj kod građana BiH da žive u STRANOJ DRŽAVI !!! Neki u Hrvatskoj, neki u Srbiji a neki u Turskoj !!!
Trebali su ih kazniti, zabranjeno je trubiti u naseljenom mjestu.
Pogresne komentare pisete,jer ne slave Bosnjaci,nego Turci koji zive u BiH.Ponekad procitajte tekst
Seljacine
Bas turci
Bravo SULTANE !
Koliko je Sultan veliki musliman pokazuje činjenica da isti po Iraku ubija PKK partiju koju smatra terorističkom, dok Izrael koji ubija Palestince još uvijek nije napao. Turska napada u Iraku, a ne napada u Izraelu. Sve dovoljno govori koliko je Turska na strani muslimana. Naravno Turci kao narod su na strani, međutim nisu dovoljno inteligentni da shvate kako je 2 + 2 idalje 4!!!!
ocekujem u skorije vrijeme da ce ovih 14 miliona biti pohapseno i proglaseno teroristima - clanovima Gulenove stranke
Ovo nije slavlje Sarajlija vec SDAovaca.
Sluganska posla, j...li vas Turci. Sta mi u BiH od toga imamo sto je tamo neko opet postao predsjednik i da nije on bio bi opet neki Turcin mozda i bolji za BiH. Ako neko treba da slavi to je Vucic, jer Erdogan daje njemu pare i poslove, a Bosni prodaje ublehe...