Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
St. Louis na aparatima..
....nece dugo glooovooonja ovaj:)))
Ovaj me mnogo podsjeca na jednog blentovinu koji je imao moc i napravio mnogo s^anja u svjetu... mada mnogi nalaze logike u njegovim izjavama ,ja sam skepticna jer s ovakvim tipovima nikad ne znate na cemu ste.
Donald hasta de puta madre!
Ne može tražiti ništa jer trenutno nisu ovlašteni. NAime, kad Trumpa proglase elektori izbornim pobjednikom, a predsjedniku Ustavnog suda SAD Trump podnese zakletvu eh onda mogu tražiti ! Što se tiče Mileta i Dragana, oni traži da predsjednici Ustavnoh sudova NJIMA POLAŽU ZAKLETVU a oni samo CIKu gdje ovijek imaju koalicionu većinu. DAKLE, iz ovih sitnih detalja vide se krupne stvari i nasrtaji na BiH od strane ovog nečasnog dvojca !
Trump definitivno ne želi da mu se dešava Istanbulski scenario, kao što ne želite ni vi da se vama u kući dešava. Ne biste ni vi pustili u kuću nekoga koga ne znate, ko nema valjane dokumente i koga prvi put vidite.