Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvažnija poruka da će istrijebit teroriste, to je najvažnije za muslimane jer bagra koja u ime Islama terorizira svijet čini najveću štetu muslimanima...Nadam se da će konačno istrijebit
..istrijebit muslimane teroriste znaci iztrijebiti i muslimane i teroriste !!! tu se nece puno birat jer svaki musliman je potencijalni terorista za njega
Ma reko isto sto je i svaki reko prije njega :) samo ima ona stara njihova, americka izreka koja glasi "kad je predsjednicka kampanja onda radis i govoris sta hoces, a kad se udje u bijelu kucu onda radis i govoris sta ti se kaze".
sve sto ce taj uciniti jeste dalje trosit novac na ratove i spasavnje svijeta od terorizma da bih SAD i dalje mogao crpiti dobra od ostalih drzavnih ekonomija jer njihova je u losem stanju. Oni su krenuli piutem gdje nema vise solucija. Njima treba komplet novi drzavni politicki sistem i prestanak ovih igara sa normalnim i ekonomkso stabilnim drzavama.
Kapitalisticki Lenjin
A narod, glup kakav jeste, povjerovao.
Doso je Glumac ko Cile Mile desi Brate
Previse je negativnih komentara bespotrebno na Trumpov dolazak na vlast
A Zeljki i Snjezani i Meletu
Gdje su sada Enver Kazaz i ostali sekularisti, koji su u ovoj nakaradnoj drzavi i njenom dijelu gdje zive Bosnjaci prozvani intelektualcima, pa da nam malo sole pamet po FTV-u i pricaju o razdvojenosti religije i drzave. Ovo govorim naravno za one koji su danas gledali primopredaju vlasti Trumpu.
Ma, yebe mi se za ameriku, nego sta veli za srpsku, hocemol se otcijepiti?!?...?!..?!.. 😂😂😂
@stomachinchestout Sta kaze donald, model prevod klix. Fala
Tipicno brbljivac govori fino u pocetku kao sto je i Dodik govorio, ali kad shvati realnost vratice se starom sistemu. Isto kao i kod nas, politicari furaju ekonomiju kad ih izaberu, onda kad vide da su nesposobni poboljsati ekonomiju vrate se na nacionalizam kao na magnet.
Džaba sve, meni samo duško..... https://www.youtube.com/watch?v=aN4N39g1qlE Toliko o politici. Moj Elmere.
Populisticki supljak koji godi svakom birackom uhu! U stvarnosti namaci cemo jos koju milijardu za siromasne bankare i brokere!
Dobro bi bilo da prvi pocnemo vikati:Zivjela Amerika dok se nisu sjetili Srbi,a ujedno bi se iskupili za onu podrsku Klintonovoj..
Prenosimo vlast na narod... Može li to biti novo socijalističko samoupravljanje? Izgleda da će ipak biti po Marksu u Engelsu, da će socijalizam zavladati najprije u najbogatijim društvima! Što nas nake male YU zaratiše, mi smo to isprobavali prije 50 godina?
Prvih sedam minuta socijalizma, poslije Hitler progovori iz njega.
je li spkomeno dodicka u govoru i rs ahaahahahhaah, malo morgen