Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha pa skoro ste sve pogresno preveli
Glup - gluplji - klix novinar 😂
Možete li Vi prevesti ispravno ako smatrate da je pogrešno i navedite šta je netačno prevedeno?!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Isti Baja sa crne......
Šou
Šou
Kad nije po njegovom i kad se ne slaže s tim, onda blati i krivi i ponižava druge! Ovaj Tramp je 1 veliki govnar i neznalica-nema on pojma o politici!!! Najružniji i najodvratniji i najlicemjerniji predsjednik SAD-a!
Ovaj tramp gori od dodika sad vidim sto ga toliko voli:D
kakva uzivancija slusati kada americki predsjednik nalijepi novinara CNN i saspe mu istimu u lice., Nego sta je nego invazija,hiljade migranata krenulo u Ameriku bez ikakve dozvole, rata vremenske nepogode i sl. Pa nije Amerika Merkelica (sjeme joj se zatrlo.
@kraftwerk sta ti ovdje vidis rusko decko.Pa opste je poznata stvar da je CNN direktan pokretac svih ratova.Prvo ide CNN , a zatim krecu marinci.Sta se pravis budala.Ruse i ne slusam , nazalost ne razumijem ruski.
Kolijevka demokratije 😂😂😂
Volim Amere ali Putin je gospodon za ovog kocijasa
I na ove se mi trebamo ugledati Boze sacuvaj kad nam je Rusija alternativa bolja
Bezobrazluk tog novinara, podsmijavanje i konstantno upadanje u riječ predsjedniku ne dozvoljavajući mu da do kraja odgovori izazvalo je sasvim očekivanu i normalnu reakciju da ga otjeraju i kažu mu da je nepristojan.
Ocito je bila namjera ovoga kretena od novinara da isprovocira Trumpa i odlicno je da je Trump osta hladne glave nakon midterms...
trump realno nista nije slag'o
Puno gore, gore neko kad MIle Dodik vrijeđa novinare.
actors from Hollywood klix preveo "glumci koji idu u Hoolywood"
E jbg. je li to trebamo misliti da su novinari oličenje poštenja, inteligencije i objektivnosti a Donald poludjeli idiot? Ljudi pokušavaju da ga unište otkako je postao predsjednik i na svakom ćošku se vidi njihova isfrustriranost jer to ne mogu. Ovaj je klasični “in your face“ tip i daleko je sposobniji nego što mnogi misle da jeste. Ekonomija SAD-a bilježi napredak, vojska im ne derneči po svijetu kao ranije. Šta je to toliko loše u vezi njega?
Bravo :)
@komber Fašizam je loš. Ali to je samo moje mišljenje..
Cnn karinaska televizija