Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne samo da je prvi predsjednik sto je izgubio drugi mandat u posljednjih 30 godina, nego je ispao najveci ljigavac i glupan 100x veci od Dzordz Busha.
@gooUser1606429848 Zaista fascinantna logika vlada u paralelnoj stvarnosti Trumpizma: ja sam dobio više glasova u drugom mandatu nego prethodnici do 2016. - znači ja sam predsjednik. To što je Biden (naravno, "pedofil", "sotonista" itd) dobio 7 miliona glasova više je beznačajna činjenica za vas sljedbenike ove nove sekte.
Ove trumpette i njihovo lupetanje maloumnih teorija koje im je qanon utjerao u šuplju glavudžu je stvarno neprocjenjivo. Svakako, dakeko im svima “Bela Kuća” i boli me za Bidena ali kakve maloumnštine ljudi valjaju... samo zbog toga Trump treba da ode.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko normalan može da podržava Trumpa?
@newbot Nemoj tako, trumpisti misle da su jedino oni normalni. Slomiše se branivši "kulturu bijelog čovjeka" (valjda je to Trumpov rijaliti show i kečerske predstave), "porodične vrijednosti" (valjda to znači nabaviti 30 godina mlađu ženu i govoriti prostakluke), a borbu protiv "duboke države", "masona", "ekologa", "sotonista" i raznoraznih urotničkih kabala da i ne spominjemo
Konj marke dorat
Da li Biden kozda drzi neke govore,jel ziv covjek? Ima li mozda on neki komentar vezano za desavanja? Kako su prosli izbori sakrio se u podrum.
TRAŽITE MU LIJEKA DOK NEBUDE KASNO-TJEŠITE GA NEKAKO..NIJE MU DOBRO..A KAKO ĆE I BIT KAD ZNA DA GA ČEKA ĆORKA
@fbUser1600877880 Ovo mu je Baden sihire stavio, pod hitno ga kakvom hođi po zapise.
Ma micite ovog hajvana vise
Ništa ne brinite, napraviće Trump novu zabavu za svoje obozavaoce koji su u depresiji zbog poraza. Skakanje sa njegovog tornja za 10 dolara.
Clown ubio se za cirkusa i vasara kakvih je najvise u Bosni i Herecegovini..
Trimp je tek sad pokazao koja je budala . odstupi izgubio si i budi čovjek.
Trump je sinoc odrzao skupi i govor pred desetinama hiljada ljudi.Po meni jedan od najboljih govora do sad. Trump ce dobit ovo i mnogima zacepiti usta.
Hahahah, jado!!
“Ne biraj sredstva do cilja” -Donald Trump
Ko se ljuti, uvale mu kruti
Trump ima pravo na zalbu s pravne tacke gledista, naravno ako postoje osnovane sumnje u izbornu pljacku.., bez obzira kako se osjecali klixovci..uostalom evo frajer pustio snimak kradje pred rajom..😅😅 https://youtu.be/xzc-B_L8gG8
@rukfas.fazlinovic Snimak čega? Frajer je iz reality show-a pa pušta snimke koje naravno nisu ono što on kaže da jesu. 2016 najavio ukradene izbore ako on izgubi... Samo kreren može vjerovati Trumpu. Nije ni Biden dobar svakako.
Ako volite misterije, zanimljivosti, serijske ubojice i zavjere posjetite moj kanal i ostavite SUBSCRIBE na A-Lister youtube kanal
Tek sad vidim koliko su Ove bosnje zatucani, oni vole Ove demokrate, pa onaj Clinton vas je svjesno sa Alijom prodao u Srebrenici, Obama svaki dan dronovima od libije do Pakistan i sirije, tukao Po muslimanskom svijetu. Ali, samo da budu kontra Srba oni mrze Trumpa. Glupi ste i totalno zatucani, ovaj bajden i kamala mogu samo rat u bosni donjeti, a to sto vi mislite da su na vasoj strani, nece vam pomoci kao ni prosli put kad je stvorena casna Republika Srpska, i tad su bili na vasoj strani.