Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sta je ocekivao kad im hoce zid napravit, sto je jos gore taj zid ce pravit imigranti
Nije to neka vijest..Trampa mati rodjena ne voli vidjeti..
Pasalo to Meksikancima ili ne, sa Trump-om ili bez njega, ovaj zid duz granice sa Meksikom ce biti kompletiran. Ne zbog trenutne stope ilegalnih ulazaka, vec zbog buducnosti i klimatskih promjena ( kad se predvidja najezda ilegalnih migranata iz Meksika u SAD). A Trump je tu samo da 'pomogne promociji' ovog projekta, da 'pripremi teren'.
bjeli ameri imaju samo dve mogucnosti ili da se aranziraju sa latinosima ,da naviknu na pad standarda ,bedu.... ili da dopuste da od amerike postane nova juzna afrika ,da crnje ubijaju belce ko stoku uz podrsku medija i politicki elita .cistav sistem im je zatrovan progresivnima ,politicari naprimer javno kazu da crnje nemogu biti rasisti pa je uredu da love "vajtije" i prebijaju jel to sigurno nerade zbog rasizma druga strana je sto ce latinosi u prvim generacijama podrzavat progresivne je
meni ovaj trump izgleda ko da je pobjego iz nekog crtica
on ko da je iz crtaca ,hitleri ko da je iz horor filma ,a o merkel da se neprica ko god da vlada mi smo najebali
neka andje......nju gotivim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pjevo sa marijachima ispod shatre!
Pogledajte samo tog stava kod covjeka. Toliko neprirodan, robot pravi.
Sigurno je glumio iznenađenje