Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogami Netanjahu je svoju zutu ufatio za ruku a Melanija se neda😂
Mislio sam da je slika 5 sa snimanja filma Passionof the Christ.
odvratno
Poserem mu se u kapicu
@therat Trump je trenutno najpozitivnija ličnost na svijetu.........nakaradna jevrejčad ga natjerala da stavi sotonsku kapicu djece se oni svoje po masovnim grobnicama nanalazili
@Nike Je li zabranjeno mrziti nakaradni judaizam i postoji li nakaradni čifut koji ne prezire Islam časni?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
fuj kako tretira Melaniju ko da je kakva životinja iz cirkusa
Jubilarni 50-ti sporazum. Hocel dobit i novelove nagrade za mir.
Vidjaj i zet doso sa njim na sliKi 10😂😂😂
OBAVJEST ZA AMERIČKE PREDSJEDNIKE I CIA: Budite na oprezu. Nemojte biti previše veliki glupani. Kao što zapažamo, cionisti su Vas zlouptrijebili u svrhe uništenja Iraka i Sirije. Jasno je da im je dugoročni cilj da to urade i sa Jordanom, Egiptom i Libanom. Pokušavaju raspaliti i međusobno uništenje šija i sunija. Čvrsto su uvjereni da će tada jednostavno na ruševinama bliskoistočnih muslimana napraviti veliki Israel.
@Frljoka1 Iran ima 81,42 miliona stanovnika, a Izrael tek 8,69 miliona.Toliku masu ljudi pobiti, bi bio najveci zlocin, koji nebi prosao nekaznjeno.Bez obzira na oruzje, koje nabavlja Saudija i nekluarna moc Izrala, rat bi imao zrtve na sve strane.Iran nece cekati krstenih ruka, vjerovatno, oni ce se pripremiti ili su pripremni.Izjave Trumpa moze dovesti samo do pogorsanja stanja, koje ce mu ici u prilog.Samom prodajom oruzja, najvise Amerika ima koristi od rata ili ratova.
@realnost123: To što Vi sa opisujete kao veliki zločin, bilo bi previše očigledno ako bi se događalo u relativno kratkom periodu. Ali ako bi se realiziralo sporije (kao višegeneracijski projekat), bilo bi znatno manje uočljivo. Upravo na tu kartu igraju cionisti. Oni u suštini kopiraju ideje tariguzista (četnika) koji to obavljaju posljednjih 200 godina. Cionisti zbog toga nemaju ni priblino tako dugo iskustvo u tim sranjima kao četnici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)