OBAVJEST ZA AMERIČKE PREDSJEDNIKE I CIA: Budite na oprezu. Nemojte biti previše veliki glupani. Kao što zapažamo, cionisti su Vas zlouptrijebili u svrhe uništenja Iraka i Sirije. Jasno je da im je dugoročni cilj da to urade i sa Jordanom, Egiptom i Libanom. Pokušavaju raspaliti i međusobno uništenje šija i sunija. Čvrsto su uvjereni da će tada jednostavno na ruševinama bliskoistočnih muslimana napraviti veliki Israel.
@Frljoka1 Iran ima 81,42 miliona stanovnika, a Izrael tek 8,69 miliona.Toliku masu ljudi pobiti, bi bio najveci zlocin, koji nebi prosao nekaznjeno.Bez obzira na oruzje, koje nabavlja Saudija i nekluarna moc Izrala, rat bi imao zrtve na sve strane.Iran nece cekati krstenih ruka, vjerovatno, oni ce se pripremiti ili su pripremni.Izjave Trumpa moze dovesti samo do pogorsanja stanja, koje ce mu ici u prilog.Samom prodajom oruzja, najvise Amerika ima koristi od rata ili ratova.
@realnost123: To što Vi sa opisujete kao veliki zločin, bilo bi previše očigledno ako bi se događalo u relativno kratkom periodu. Ali ako bi se realiziralo sporije (kao višegeneracijski projekat), bilo bi znatno manje uočljivo. Upravo na tu kartu igraju cionisti. Oni u suštini kopiraju ideje tariguzista (četnika) koji to obavljaju posljednjih 200 godina. Cionisti zbog toga nemaju ni priblino tako dugo iskustvo u tim sranjima kao četnici.
Prikaži sve komentare (24)