Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj kO Covic..bez hrvata Bosna ne moze u evropsku uniju !
Opa! U sustini, ovako postavljen kapitalizam ne moze zajedno sa meriokratijom koja bi bila najposteniji oblik vladavine. Demokratija je na samrti i treba da u ovom vijeku bude i zvanicno proglasena mrtvom. Potpuni reset mnogih uspostavljenih vrijednosti, zavrsetak haosa ili potpuni rat. One nacije koje ne budu ulagale velika sredstva u nauku, kulturu i obrazovanje, nemaju sta traziti u buducnosti.
Zamislite meritokratiju u Bosni, drzavi u kojoj 80% cinovnika nikada prije politike nije nista radilo.
@rade_s Rade, jarane, hocu tvoj komentar na ovo https://m.youtube.com/watch?v=DyV0OfU3-FU
Realnost je da smo prije 12 mjeseci, na društvenim mrezama, mogli primjetiti 20% negativnih komentara o Americi. Danas je to poraslo na 80%. Znaci na dobrom ste putu Trampu, na zadovoljstvo vecine u kojoj sam i ja.
Rast SAD-a znaci RAsT cijelog svijeta https://m.youtube.com/watch?v=DyV0OfU3-FU
On dalje od Amerike ne vidi
Jedini predatori ste vi.
Dokle vise ta arogancija i bezobrazluk.
jel dodo bio tu da mu ocita lekciju
hej predsjednik jedne od najbitnih drzava svijeta trenunto 70-godisnjak :) kod nas takav ni za pemzije nije dobar :)
rekose najveci predatori na planeti i odose uvodit demokratiju u zemlje bogate plinom naftom i vodom...
pricaj bre bosanski da te cijela bosna razumije
pricaj bre bosanski da te cijela bosna razumije
Zna covjek sta radi ...
Smanjio poreze i neke ukinuo .... sad americke firme .... odlucuju vracati poslovanje u USA ... zbog poreza ... Logicno.
Sta se ovaj na ekonomskom forumu raspricao o ekonomiji? Zna li se kakve je carape nosio i da li je carapama impresionirao citav svijet, kao sarmantni i ljepuskasti Trudeau?
Trump ko kod nas Dodik: sam protiv svih