Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sadam i Gadafi su male bebe izgleda bili za ovoga. ovako diktatua pocinje
bice zanimljivo pratiti situaciju u americi........svaki dan nesto novo priredi.........gotovo da su ucili od nasih genijalaca !
riči rič
Hahaha, namjerno su ga doveli da svijetu pokažu kako oni i budale puste do vrha.
idiot
Prethodne vlade su ostavile Trumpa u velikim problemima.On sad ima 2 opcije ili da nastavi po istoku (gdje ce se svjedno mnogi pocerupati oko kolaca) ili ce izvrsiti obecanja -povuci vojsku iz starnih zemalja ,izbaciti nelegalne migrante kako bi ustedio finansiski (ratovi su mnogo kostali) navuci na porezima bogatih korporacija...kako god bit ce bolno za mnoge.
Samo deri prijatelju takav svijetu treba. Nemam nista protiv muslimana, ali ovog lika podrzavam 100%. Skoro u njemackoj bio kad sam vidio ove sirijce geto ljudi od drzave napravili ne pustaj ba nek ih sebi dubai i emirati dovode. Normalna stvar da ce dopustiti ulazak normalnim muslimanima onim koji postuju sve i koji su istinski vjernici. Ovi sirijci i ovi ostali se opijaju, drogiraju nema sta ne rade kakvi su to muslimani? Nek im je zabranio...
Hitler udario plastičnu operaciju
naravno da ih smjeniti kad su odbili da sprovedu njegovu naredbu. on predsjednik drzave, a druga je prica kakav je on i kakve su njegove odluke.
Lahko je Americi koja ima Trumpa. Šta ćemo mi, mi imamo tri Trumpa.
Mogo bi uskoro bit i atentat. Opasno je kreno sa glupostima...
Prijetiš li to i pozivaš na ubistvo predsednika USA ? Poslao sam tvoj komentar FBI
@suljohilmija daleko od toga, nego predosjecam. Ne voli ga niko! Ne znas napravit profil na Klix-u da saljes komentar FBI. Briši sline suljo...
kakav je ovo gospodin
eh, da je Erdo ovo uradio bilo bi "ma, bravo Sultane naš, tako se to radi"
@Chvilla jeste, ali ja govorim da isti ovi što govore da je ovo diktatorski potez aplaudiraju kad je Erdo u pitanju...
Jbt pa kod njih kao u Bosni postalo.
Čim se s njim ne slažeš odmah si izdajica Amerike.. Na laktaškog baju me podsjeća.. I on,čim ga neko potkači odmah potegne zavjeru protiv Srba i manjeg entiteta..
@mirza.bosnjak.94 A ne podsjeća te na "menadžerku" Sebiju?? Pa skini dvogled sa očiju i pogledaj u svoje dvorište kada već praviš poređenja..
Toliko o nezavisnom pravosuđu u SAD
ocekujem da se oglasi medzida kreso i osudi napad na nezavisno sudstvo u bih....aaaaahihihihhihihi