Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalost, kršćanska djeca takođe primaju pastore.
jbg isto je s muslimanima,nazalost i muslimanske djece vole da ga prime od hodze, jos im je profet bio pedofilcina. Ali bas je cudno kako i krscanstvo i islam imaju problem s pedofilijom. To dovoljno govori o tim vjerama.
@VjeraJeBolest nisu to vjernici uradili to rade oni koji je pogresno tumace u ime neke njihove vjere obicno je njihov bog novac
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
mbbizftif
nije to ništa. Čović, i čitav HDZ, se uredno grli sa osuđenim ratnim zločincem dariom kordićem.
Sa vazolinom ili bez?
Drzao ga Erdogan je je htio nauciti vise o Krscanstvu.., dopalo mu se i nije ga htjeo pustiti!
Trump kupi poene za 6.novembar. Erdogan je to ucinio za neku protivuslugu.
sad meni nije jasno jel ovaj bio u zatvoru ili kucnom pritvoru ili je to odjednom postalo isto? da li vi u redakciji imate neki npr. jutarnji brifing???
Trump ziv u svom svijetu, ko Milorad Dodik.
čuj trump kršćanin koji u isto vrijeme tarlaha i melaniju i ivanku. sigurno su bezbroj puta imali trojku. i onda mu dolaze neki idioti koji misle da je neki bradati hipi zombi židov bog . trump sigurno umire od smijeha u sebi, ali mora se pretvarati za javnost ;)
kad ti trump kaze da si "sjajan kcscan" to onda i nije neki kompliment
Erdogan se povinovao haha
e moj jado
Da je toliki krscanin sigurno kao stranac nebi imao udjela u nezakonitim ucescu u najgorim sukobima sa ljudskim zrvama i obaranju legalno izabrtane vlade.
Vid junaka vid sad trampa' A naš željko koobična krampa. Pravi borac bjelaćjke je rase' Plave oći ikosa ga krase. Ialuminij namje propo' Bolje dasan sakrampom ja kopo. Ajti gorke rane velke ljute' Gospe mežugorska pokažinam pute.
sarane jes' to ti?
Morali uradit kompenzaciju polizali erdoganu paksu i on im pusti kera kuci
Podrzavam proteste, obarajte i dodika i čovica
TRUMP I DODIK SU LEGENDE!
@cafircugetina Jesu na psihijatrijskoj klinici.