Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sultana. Ulizuje mu se Putin ulizuje mu se Trump. Sultane nisi nas trebao napustiti u putu za NATO, ali vjerujem dok si živ makar da nas niko neće napasti.
@Dezmond ... ma samo interesi su u pitanju, ruske rakete, američki avioni itd... boli erdogana qrc za bosanskim muslimanima, da mu rs ponudi više nego vi, bio bi uz njih.
@Dezmond lijeci se covjece, kakav sultan kakav putin trump. Nece nama sine niko pomoc nego mi sam sebi. Tipicno bosansko smosazaljenje i cekanje da netko od okupatora rijesava nase probleme. Jadna li nam majka pored takvih
Čovjek balansira između dvije svjetske sile to je čudo jedno. Ejvallah!
@umaram_mozak ... lik je dvosjed. :)
Kakva dva klauna mati moja mila
Kao sto rekoh juce Taip je dosao po Gulena i da se ukine kampanja o proglasenju genocida nad Armencima. Sve ostalo su suplje price za narodne mase.
a nema namjeru tramp unistavat tursku ekonomiju😛
Da se bore protiv egoizma izvršili bi samoubistva !
Morel pitanje za kliksovce iz redakcije. Ako ću i dalje pisati istinu usmjerenu protiv SDA bandita , da li ćete me opet banovati?
ISIL = Američka tvorevina
Mislis šverca naftom a isilovci se liječe u njihovim bolnicama.
E sto jes jes ali to je istina, rijetko Trump progovori pametnu ali ova mu je na mjestu