Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mu ovo loše
Smrtna kazna za pedofile, silovatelje, ubice, otmičare, teške narkomane .. lista je poduga :) treba ih sve na vješanje
trazi trump da se izmjeni izborni zakon zbog bubnjara dragana
Kralj volili ga ili ne. Nije metak nigdje opalio, imao najmanju nezaposlenost u istoriji, najbolju ekonomiju. Pospani Biden ne zna ni ko mu je potpredsjednik
Uvođenje smrtne kazne za dilere bi smanjilo dilanje droge. A to nije dobro, jer droga je jedan od stubova američke ekonomije. Pa cijeli black budget pune zahvaljujući saradnji CIA-e i narko kartela u Meksiku i Kolumbiji. A SAD je najveće tržište pomenutih kartela.
Toliko miliona stanovnika, toliko kriminala, pa moraju nac neki nacin da to imalo sprijece, a kako nego sa smrtnim kaznama. 👏👏👏👏samo rigorozno
I ja bi se složio. Razbojnike treba skraćivati a ne ovako fasuje lik nekoliko godina ćuze, izađe i ponovi još gore nego prije i nikad kraja. Ne volim žutog, ali ova mu je na mjestu.
U pravu je takav zakon bi trebao biti u cijelom svijetu ali i zabrana poganih parada i sotonskih performansa.
Covjek iz naroda, legenda!
Kazna za dilere kojima isti ti policajci ubace drogu u auto?
Poprilicno sam.siguran da ubice policajaca u USA vec imaju skoro pa zagarantovanu smrtnu kaznu.
Skroz je u pravu i to bi bilo ispravno ...koliko zivota i porodica uniste oni