Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..hahahahaasa...e, ovaj je zahebo i doDicka....ne zna frajer ni šta hoće.....,😂😂😂😂😂
Ja budale dolar mu tone do besvjesti jer se sa kimom za uši povlači.
Dešavanja u Americi treba gledati malo i sa druge strane. Rasisti i ostalo smeće najavili miting , a pošteni narod izašao i nije im dozvolio da rade šta oni hoće. Za razliku od predratnih dešavanja kod nas kada smo mirno posmatrali kako će da nas nacionalisti gaze u budućnosti
ustašo ante. Nije gotovo. SFSN!
Sve nam je jasno, lako je tebi za tebe i cijela Rusija glasa.
Slobade koje omogucava Americka konstitucija i sve sto su bijelci izgradili iskoristavaju stranci koji obicno rade na razaranju Americkog drustva. Bijelcima prekipilo a prekipilo je i Trumpu. Npr. Nase seljacine otisle u Ameriku i umijesto da se uce kulturi i kako biti civilizovan, prave dzamije i zene se masovno se pokrivaju. Amerika previse trpi, ja bi to sve istjerao i nek idu u SA ako hoce da su Arapi.
Samo se pitam kad ce Bosanskom stanovnistvu prekipit nacionalne partije i religiozne podjele dok nam Sandzaklije, Albanci, Turci i Arapi SILUJU DRZAVU. Izgleda NIKAD. Bosnje samo cekaju da se od BOSNE NAPRAVI GAZA pa ce onda glumit zrtve "AMERIKO POMAGAJ" i krivit citav svijet an sebe.
ja mislim da su za sve orjunaši krivi... ne li tako kolinda....
I zbog ovog govora ce izgubiti sljedece izbore.
Dok on palamudi, zena mu se tuca s vrtlarom u garazi
Zivio Trump😩
Zivo i sto vise neka prica :D
Ovo je i za njega previše
bijelci ce izumrijeti
@Lostframe hahahah pa bijelci su većina na tri kontinenta i to u SA, JA i Evropi!!!!
@Lostframe okej malo pročitaj statistiku, da je pravo mi bismo bili samo većina u Evropi jer to je kontinent gdje smo postali, a ti anstavi biti rasisita i zaluđen glupsotima kako si ti msiitčno bolji.
Pokenj'o se na one sto su ga birali... A i neka je, nisu nista drugo ni zasluzili... Bjelacka dominacija u americi isto ugrozenost srba na balkanu, cim se i jedno i drugo uzyebe odmah neko pogine. Ne znaju ljudi zivjet' bez ubijanja.
#MAGA
Sti si takav Trumpe ... daj reci nesto o S.Koreji da se mogi igrat na burzi...bem ti palentu i radic... WTF
Trumpe pocinjem sumnjat da si zidov :D
@xyzq Niste,niste bas naprotiv ;) p.s. Ako nas vec imperija iskoristava zasto nebismo mi i njih :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Antifa je jednako siledzijska i nasilna kao i KKK i neonacisti. Treba im svima dati toljage da se medjusobno mlate do zadnjeg. To je sve sto znaju. I jedni i drugi i treci.
Pljuc
A iza ledja cross fingers 😂