Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovi amerikanci sve moraju kontrolisat i komentarisat. bagra jedna
Do kad ce ovo sve trajat ljudi, pa stvarno, taman se malo smiri od prethodnog napada eto novog, katastrofa, neko ovo gleda i smije se a pritom uzima milijarde a znamo svi ko
@SveZaBiH sigurno
To je tek pocetak,teroriste proizvedoste vi i poslaste u Evropu.Sad je kasno Evropa je puna samoubica.Napadali ste tudje zemlje unistili Libiju,Irak,Siriju..a mislite da taj narod ćuti i sve to vam opravdava. Grdno ste nasjeli i dobili sto ste trazili..
Šta god ovaj kaže, ne djeluje iskreno. Stvarno je začuđujuće da je frajer dobio izbore
KURŠĆANSKI TERORIZAM
-- Počinitelj je sigurno Zli guibitnik ! Zli gubitnik ko Sebija ?
Za 110 milijardi terorista postade zli gubtnik ! Eeeh što ti para može uticati na medije i predsjedničke kandidate ko ni na šta drugo !
br1@ Tebi izgleda baš i ne idu dobro te cifre u milijardama, izgleda da si propustio dosta gradiva. Gdje ti pročita tu vijest od 110 milijardi? Arapi su gamad kao i njihovi saveznici. Mogu kako hoće ali ne dokle hoće. Svemu dođe kraj. Čifutska posla!
@dindon32 NA svim medijima. Neki kod nas spominju i nekoliko stotina milijardi. Dolara razumije se. Ali cifra je naravno nevažna, jer Trump ima ovlasti da NAŠTAMPA dolara u neograničenim količinama, doduše ovdje je bilo oružje za naftu da sve ne bude očito !
Pa rijesite se tih gubitnika. Za koga opremate vojsku. Hocete se medjusobno pocet ubijat ili opet napadate neke neduzne ljude. Napadnite tamo gdje treba. Pobijete gamad. Klicu im uklonite.
sto su ga Arapi naucili rijecniku nije vise islamski terorista :)
Gubitnici su poginuli i njihove familije!