Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da Allah okrene na HAJR
A GOVORIO JE PRIJE 3-4 DANA KAKO OVO NIJE NISTA, KASNO PALI
U pozadini je Trampova politička konotacija koja se po podršci V B a sankcionisanje svim članicama EU odnosi na njegovo protivljenje opstanku EU
Na Zucka nece ni virus ....
MAMA CMOKUNULA SAM GA MENTORU PREKO TOLA BIĆE NEŠTA SPUŠTAM SIDRO OVDJE, NADAM SE PLATI OD 1200 (DVJESTA) MARAKA, ODOH KOD AMELE SPAVAT I KOSU OPRAT, UŠTEDIT 3KM PA UJUTRO VOZARIM 10KM AL TO NE SPOMINJI RECI DA SAM U SARAJEVU ILI DUBAJIJU. ps očekujem i dalje tvoje mudre savjete mamice ti si proshla hashimaga sirom bosne ponosne i svega se nagledala pa mi reci kako dalje, koja taktika itd.
Srbija je zatvorila granice sa Hrvatskom, Bosnom i Hercegovinom i Severnom Makedonijom 🙈😫😁😁
Hajde ba svi znamo da ste im vi ubacili virus da im sjebete ekonomiju ali se bumerang odbio i otisao na europu i nama ste ga zabiberili i to pravo.
trebali bi uvest rubriku koronavirus kad jebeno samo o njemu pišu
Odluka se odnosi samo na Schengensku zonu,znači izuzete su i Irska,Hrvatska,UK i sve zemlje van EU
https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/misterija-kineska-epidemija-a-mozda-i-nije-njihova-cija-je-onda-i-stoji-li-netko-iza-svega-mozda-idemo-vidjeti.html?fbclid=IwAR2JvS_VHkUcg4s3uQDEE4TXXvB6vvRFNHFMcDIICFKV_pAHGPcQBaMoqAA
prpa brajko moj, da se Melanija ne preladi ba ode masss u propassss...
Ovaj koronavirus je jedini problem koji se nemože riješiti odlaskom u Švabiju
sve je ovo nečija igra... a gdje su sad ubjedjenja da samo stari i bolesni oboljevaju kad su sportisti od 25 godina zaraženi ?
katastrofaaaaaaaaaaaa
Tako se to radi! kod nas na 3 mil stanovnika samo se preporučuje, glupi bošnjo
Trump Baba :) Boli ga
profet je rekao da će doći težka vremena za putovat, doduše on je mislio na kamile i na kraće relacije, tipa Al Hofuf - Hafar al Batin (bez presjedenja, direkt kamila trip)