Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump je inače oličenje vedrog duha, zdravog razuma i pozitivne atmosfere.
Poremećenost sistema se očituje svakodnevno, čuđenjem samih muslimana kad se utvrdi da za pojedine terorističke činove nije odgovoran musliman. Ispada da se indirektno slažu sa izjavom da većina muslimana nisu teroristi, ali su većina terorista muslimani. Mediji su zaista jedno od najsnažnijih oružja današnjice.
@dmachiavelli Ono što sam ustvrdio, ti si samo na drugačiji način izrekao.
posrala te cionistička propaganda koju ždereš!!
Krscanski psihopata opet u akciji
Logika Amerikanaca: necemo zabraniti nosenje oruzja, neka ga svako moze nabaviti. Ovaj momak je dobio dozvolu za oruzje, prosao je sve preglede. Ali eto sada se "znalo da je mentalno poremecen". Valjda ce skontati da zabrane oruzje prije nego sto im se poubija sva djeca.
Hahaha ove lazi vec i mala djeca pricaju u vrticu. Sva sreca pa nema poremecenih muslimana
I trAmp je mentalno poremencen , siso tatu umjesto mame
Možemo li za napadaća reči da je Američki terorista????? NE!!! To bi značilo da je terorizam ukorjenjen u Američkoj kulturi. E sada kada vi napade onih samoproglašenim muslimanima, okarakterizirate sa Islamski terorizam, vi zapravo šaljete poruku da je terorizam ukorjenjen u Islamskoj kulturi.. To radite zlonamjerno prema muslimanima.
božija moć je iznad svega. zlo se mora vratiti na izvor i mjesto svog rođenja samo što to ameri ne kontaju.
Njegovo mentalno stanje nije nista u gorem stanju od tvog.
Nista, neka Trampla prijave...i on je mentalno poremecen.
cudno da mu nisu nasli licnu kartu i objavili terorista??
Onda, tebe treba prvog prijavit
Onda, tebe treba prvog prijavit
Koliko u ovoj Americi ima tih mentalno poremećenih. Krenimo od predsjednika...
Trump is dump, ti takvih mentalaca imas koliko hoces, hebo ti cemeriku, ne bi tamo zivio ni za sta na svjetu...
Zašto ljudi ne prijavljuju ovakve osobe? Kasnije u komentarima čujemo kako su susjedi uglavnom ili šokirani jer je bio "fin, povučen i miran mladić" ili da je iz fine porodice. Očito tu strah onda igra ulogu.