Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100% sam uvjeren da narandzasti fasista nije ni znao sta je i gdje je tacno Zapadna obala. Proglasio Jerusalem glavnim gradom Izraela, sto nisu htjeli uciniti ni najveci prijatelji Izraela, bio potpuno izraelski covjek, a sad da preda teritoriju oko koje se sukobljavaju vec 70 godina.
Kloc
Tačno vjerujem u sve sto mi NewYork times i ostali napisu....
NIje Trump rekao vec ako odes malo istrazivati sam mozes da utvrdis da su isti ti slagali u xy navrata. i okretali vodu na svoj mlin. Klasična partijska novinarska kuca
Amerika je puna Jevreja i normalno je da će podržavati Jevreje protiv Palestinaca. Dok vi pljujete na Putina i ložite se na sve što ameri kažu da je istina... Ipak su oni najveći i najnapredniji a niko ne vidi podlogu kako su došli do toga. Prvo istrijebili 90% starosjedioca zatim dvostruka politika prvo kao borili se protiv svojih da ukinu ropstvo kako bi kroz ljepši način zarađivali i od bjelaca i crnaca... Kasnije hiljade vojnih intervencija, nafta, rude...
Pa i jest to bio dio Jordana do 1967. Geografska Palestina o kojoj Bošnjaci maštaju nije nikad postojala. Postojala je Transjordanija, koja je obuhvatala, pored Izraela, Judeje i Samarije, i cijeli Jordan.
Da je ovaj ostao pucalo bi se ovdje
A kakve veze Majkl Dzordan ima sa Palestinom?
palestina raspad sistema a nas bosnjo nek mase zastavama samo
Trump stvarno nema pojma o bliskom istoku ako je ponudio Jordanu potpunu kontrolu nad palestinskom Zapadnom obalom. Palestinci kontroliraju većinu od Jordana jer su tu većina stanovništva i drže najbitniju banku u svojoj ruci. Isto tako mogao Sunitima nuditi kontrolu nad Mosulom koji je isto već isključivo naseljen od njih.
joj kralja ,mislim Trampe ne ovog drugog :)
Spržo, ba, dedera objasni nam. Šta se to dešava?
Trump će uskoro da dila kupone za hranu u zatvoru