Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba ih privest
Pohapsit stoku i pobiti do zadnjeg. Ne dati im da se vrate da Ameri imaju na kome vježbati.Nema smisla ljudi toliko uložili u opremu a da se ova stoka izvuče.Pa tako su ih lijepo navukli da dođu i da ratuju i tako se sada kolju turci,kurdi,iračani,sirijci,džihadisti i drugi .LJEPOTA!
kao sto je prvaaak i najavio, vratice se sa znanjem kako napraviti bombu i poceti dizati metropole u zrak !
Imam jednostavno pitanje za Balije: Koji je vas razlog da podrzavate ISIL i sve njihove zlocine? Fakt je da se oni klanjaju Satani a vi vasom podrskom postajete automatski Satanisti.
Ah da kad sam pisao Balije mislio sam naravno na Ekstremiste a ne na celu Bosnu!
Tužibabo - tuži prvo Mileta lopova! Ko kod spominje, a ne samo podržava ISIL - neka mu dođe na vrata i uđe u kuću!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...100.000 pješadinaca je vrlo respektabilna vojna sila...150.000 je učestvovalo u invaziji normandije...
čisto sumnjam da ih ima toliko, CIA procjenjuje da ih ima između 20 i 30 hiljada, ali opet to su samo informacije koje CIA pusta u javnost sto ne znaci da su to stvarne info kojima CIA zaista raspolaze, u svakom slucaju ako uzmes da ih ima 100.000 te da za svakog borca treba minimalno 10 eura dnevno za hranu,higijenu i ostale dnevne potrebe, to ti je milion eura dnevno, plus oruzje i municija, gorivo, te ostale potrebstine, a kako sam vidio na klipovima nimalo ne stede ni oruzje ni municiju, i jos dodaj na to da imaju mjesecnu plaću, gledao sam svjedocenja sirijskih pobunjenika iz slobodne sirijske armije koji vele da su im nudili mjesecne plaće od 2000 dolara ako pređu u ISIL,sve u svemu ispade da taj ISIL ima dnevni budzet minimalno 10 miliona eura, ili skoro 4 milijarde eura na godisnjem nivou, a mnoge razvijene zemlje nemaju toliki buzdet za vojsku, poređenja radi to je trecina vojnog buzeta izraela ili turske, a pogledaj kakvo naoruzanje imaju izrael i turska
Ja sa mislio da je vise bilo u invaziji na normandiju..
kad se ubace u Europu onda će na socijalu,..
Super! Koja slučajnost.... Ova najava je dobro došla Evropskoj Uniji. Sad mogu dobre savjesti neprimati izbjeglice. I onako nisu bile poželjne.
HAHAHAHHAHAH. kakva glupost!!!!