Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
guranlo je u provalju zato što je bošnjakinja,garant neki đikan vlaški
Kad glupača trči po vukohebinama, pravo joj i bilo...
Amin
Žao mi je. :(
Boze dragi, tako mi je zao. Pocivaj u miru ljepotice! :'-(
tesko da je sama upala u provaliju trceci. i to gdje je cesto trcala kako pise.
Rahmet joj duši, prelijepa je bila. I nemojte ukidati komentare, nećemo dopustiti nekolicini papaka da nam zatvaraju usta.
Sikter fukare.
Nije tvoje, ni moje, ni bilo čije da sudi kakva je nečija vjera.
kriv je taj muškarac,oni su i onako uvijek krivi treba ga uhapsit
apsolutno i kad budu njega hapsili,treba uhapsit još kojeg usput,za svaki slučaj alo i nisu ništa skrivili dosad,skriviće,kad tad
Betty ne mari šta neko misli,osobito kad je taj neko muško ))))))))))) i samo da nepomenem,za sve ponuđeče inih "usluga",da Betty nema nikjakve potrebe za izvanbračnim aktivnostima i sadržajima )))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)