Zapovjednik NATO-a prijeti
0
"Trgovci drogom će biti uništavani"
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZNACI UNISTAVAMO KONKURENCIJU... SMIJESNA PRICA ZA MALU DJECU... DOBRO SE ZNA KO U SVIJETU KONTROLISE DROGU I ORUZJE..
@nk, pridruzujem se tvojim cestitkama i zeljama.
@nk Smijesan si,radis klasicnu gresku koju rade roditelji, prvo sto su uradili je zastrasili te d.rogom(sto uvijek pali) pa onda mogu raditi sta hoce pred tvojim ocima, jer ti iz svog straha to opravdavas. Prvo njima nije cilj unistavanje droge, jer C.I.A. tako i tako to podrucije kontrolise, oni zapravo zele da imau legitimitet da svakog u.biju i muce bez potrebnih dokaza.Kao sto to danas rade sa \"T.eroristima\", kazu da si t.erorist i urade ti sta god zele. Da im je u intersu istrebljivanje d.roge, dali bi ljudima mogucnost da sade pamuk ili nesto drugo.....sto definitivno ne rade..... Citat: \"Strahovi su konjukturni, od njih se dobro zivi\" (Azra) P.S Administratori filtriranje vam je k.ura.c moram izmedju glupih rijeci stavljati tacku (izuzimajuci ovu proslu)
Vrhovnom komandantu NATO General John Craddock Postovani gospodine generalu, svaka vam cast i zelim vam u ime svih normalnih ljudi i u ime stotina miliona djece Svijeta puno srece i uspjeha u ostvarivanju tog svetog zadatka. Unistite sve sto je u dodiru sa krijumcarenjem i distribucijom droge. Napomena za sve: moj komentar nije baziran na nacinalnim osnovama,nego na ljudskim i roditeljskim Hvala na paznji