Bildt o puštanju Plavšićeve
0
"Treba poštovati odluke Haškog Tribunala"
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aha... najveci zlocini Biljane Plavsic: 1. ljubljenje sa arkanom 2. izjava da su muslimani genetski deformisani presuda: 11 godina give me a break
glup si ko tasmanijski dzavo ..TOLIKO O TEBI DALJE NEMA PODATAKA
S.upci b.alijski umuknite vec jednom, taj isti hag je vase i siptarske najvece koljace pustio na slobodu. Ova baba nit se sta pitala nit je sta uradila da je se osudi
dabogda da se njih dvoje sloze na kamari i jesu jedno za drugo ako bi lezbejka dala ona samo pusi nista drugo
Nista manji zlocinac od osudjenog ratnog zlocinca Biljane Plavsic nije ni velikosrbin Carl Bildt.
1) IPAK SE ISPLATILO BITI RATNI ZLOČINAC N AŽALOST!!!!!! 2) ODLEŽALA JE 2/3 MINIMALNE KAZNE. DA NIJE TRAGIČNO BILO BI SMIJEŠNO. 3) A GDJE SU NAŠI POBIJENI LJUDI, ŽENE, DJECA?????? SRAMOTA! SRAMOTA! SRAMOTA! SRAMOTA! SRAMOTA! SRAMOTA!
Karl Bild je idio koji ganja samo licne interese i sve i svakoga unistava na tom putu, i zato ugadja srbima i rusima,a samo da docekamo dane kad ga budu unistili i jedni i drugi,ako bog da docekat cemo mi i to.Kad Bild bude unisten od svojih prijatelja srba i rusa.I Busac je divljao po svjetu pa nije ni ta dinastija mogla dokle je htjela.Samo strpljenja jos malo nije nicija do zore dogorjela,a posebno zlocinaca i svih idiota kao Bild Karl i Dodikovci.
Ne mogu ovog zutokljunca Bilda nikako da podnesem organski! To se djubre zalagalo da se ova kravetina pusti iz zatvora (tako pisu danasnje svedske novine). Srbi su u Svedskoj poznati kao kriminalci. Arkan im je pokrao pola Svedske pa pobjego iz zatvora. Ministricu vanjskih poslova Anu Lind, ubio je srbin, Mijailo u sred Stockholma. Najvece pljacke i ubistva koja se desavaju tu su srbi glavni zakljucno sa zadnjom plackom koji su je izveli hilikoopterom. E sad, pitate se sto je zutokljunac na srpsku stranu? Pa zna jadan kakvi divljaci su i sta ga od njih moze snaci!
kako to kaze lilly, swedish freak Car Bildt, FUCK YOU
-prije zatvora krmaca ljubila krmka Arkana. U zatvoru prosetala i 2 puta kuhala sa ostalim kriminalcima, i eto slobode. To joj mogu samo bezumnici poklonit!!!!!
ovdje karlo ,,,je-bem ti se malo sa materom morel? a eto ti republika uprska
svo zlo sto ste radili drugom vratilo vam se tri puta vise.
Pravda je pravda i ona mora da bude zadovoljena i postovana!I,da,ono oko bezviznog rezima mozete da zaboravite,ipak smo poslije duzeg razmatranja odlucili da vas ne pustamo iz tamnog vilajeta.I nemojte da vas zabrinjava sto druga dva naroda imaju pravo na dvojno drzavljanstvo,i to je,znate,demokratija... @karlo Luckast si...cmok!
Pa da je ludi doktor uradio isto kao i Bilja sada bi i on bio slobodan građanin, a možda bi se i kandidovao na slijedećim izborima.Ovdje važi pravilo: Reci da se kaješ i nećemo ti ništa.Pokajanje je čudna stvar naroćito kad se pokaješ što si se pokajao.Duplo ti se prašta.
zakljucci svega ovoga sto nam se desava zadnjih 15 godina je: -izvrsiti ili ucestvovati u ubistvima vise stotina hiljada ljudi je jako isplativo,dobijes max 12 god,budes \"fin\" u zatvoru u nekoj prijateljskoj zemlji izades za 7god, napises memoare i postanes jos bogatiji nego sto si bio,i takoder postanes heroj velikom broju \"ljudi\" -ne isplati se kao sto mi bosnjaci radimo,stalno kukati kako smo zrtve,jer njih boli neka stvar,i oni samo nagraduju krvnike(ukidanje viza,ogromni krediti...) -zakljucak:stisnuti saku i ne dati se sutati kao lopta od nekih kvazi demokrata, nego jednostavno pokazati zube i biti napokon hrabar. -nekada i odgovoriti dodiku ili nekom krmku bildtu i rehnu, a ne uvuci rep i samo se zaliti. -ponekad zaprijetiti i sukobom da se vidi da se ne moze s nama kako oni hoce