Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ma, mi smo društvo puno razumijevanja za drugačije...osim što svaka slina liječi svoje traume maltretirajući one koji "iskaču", sve ostalo je sjajno...
svaka je na mjestu, ali tako nam je društvo, samo se pridruži većini, šalim se, ali stvarno derviš je nesvakidašnji fenomen :)
@commie Polako postajem tvoj fan! ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako njemu nisu dali azil, neće nikome.
Pa oni daju azil obicno kom ne treba. Imas hiljade ugrozenih i njih vrate. Evo koliko je zlocinaca pobjeglo poslije rata, slagali, imali pare i dobili azil. Onda primaju neke teroriste i bradonje arapske i ostale. Isto tako poslije drugog svjetskog rata davali ustasama i cetnicima azil. Uvijek daju kom ne treba.
Ostavio ga Dzaja!!!
e dabogda se više i ubio majku ti jareću
Treba sa njim popričati i vidjeti štamu je kreiralo takvo jadno i žalosno razmišljanje. I nakon razgovora ga osuditi, ako je za osudu. Sve je stvoreno u paru i u najljepšem obliku.
Sta se bacas bolan, pa nece te ***rtovati u IDIL. Ako je Fuad uspio u BiH, mozes i ti. "Impossible is nothing" - Nike.
ma ljudi moji! Derviš nije gey...samo je Derviš skonto foru kako da ostane u Njemackoj!!! samo mu hebe koncepciju to sto je rom :(
Niko neće ni obratiti pažnju na njega osim novinara i tih dušebrižnika. Nek se handri s kim hoće i kako hoće. Glumi da bi dobio azil. Vratiti ga u Srbiju ili Kosovo odakle je došao u Njemačku, a onda se predstavlja kao bosanac.
dobar način za ostanak u Njemackoj prolazilo je i ono da se prijaviš da si gay..
kakav je ovo HORDEZLA Transparent,a pa da,hej hej heeeeeeej
Mislim da mu treba dati azil iz navedenih razloga ako mu to nije fora da dobije isti.
emigranti postaju sve kreativniji u bici za njemacke papire lol
Divi im kolektivnog smjestaja. Hotel eee hotel
ma trebali su ga pustiti da se dokrajći
"transseksualac" sta taj bolesnik guzi ?? Sve samo ne zene ?? trans seksualac ili mozda guzi po putu ili u transu ?
Zar nije to tranvestit ?
Haha velika steta za ovu pedercinu trebala bi cijela Bih da place,trebali su ga pustiti da umre da ne bi sirio pederluk po BiH
AA jadna Derviša ..... što najeba ..!!!