Komentari (277)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet Bosnjo spominje Spaniju...velika dzamiju u Cordobi je sagradio okupator na temeljima srusene Crkve Svetog Vincenta...kad su krscani otjerali okupatora na mjestu dzamije je ponovo otvorena crkva koja je tu bila prije dzamije
i kazu nedaju nam u EU zamisli koja nepravda :)
A ako bi se u Ferhadiji održala misa ??
Aja Sofija je prije svega remek djelo arhitekture i treba tako i da ostane. Kao gradjevina imala je burnu historiju i sada treba da bude muzej, jedino logicno. To sto se jednom totalitarcu i umisljenom vodji stalno pokazuje moc, ne znaci da je ovo ispravan potez.
Pa glupani...Bog sve vidi ,nisu slučajni pozari i poplave zadnje vrijeme u turskoj, a ko zna šta ce jos da bude
i onda se pitate sto ostatak svijeta mrzi muslimane??? svi serete o spaniji, djamijama, palestini, jemenu... a rade i gore stvari od toga. pocni samo od arapskih zemalja, koje jos uvijek imaju ROBOVE, koji su njihovo vlasnistvo, i ako ih ubiju, plate 30$ krvavi novac porodici??? ko nije zivio u ovakvim okolinama, manite se daljnih komentara i branjenja
FGR-ovci osudjuju turke, a sto niko nema pojma o Spaniji i muslimanima, sta se tamo desilo u Andaluziji. Sta se desava u Palestini koju su izbrisali sa google maps
@nicaze01 hajd, ali ozbiljno, nadi iz prve palestinu na mapi, i svaka ti cast. sta ti znas o palestini i desavanjima tamo. jesil ti nesto licno uradio da pomognes palestini??? najjaci su ovi nasi, djamije, palestina, jemen, sirija, djuma petkom, a subotom pijanka do kasno uvece ahahhaahahaa
Hahaha cirkusa bože sačuvaj, pa bog ako ga ima zna da to nije džamija, kojem se molite onda
Zanemaruje Erdoğan istoriju i kulturno nasledje, što će naštetiti Muslimanima i njihovom ugledu kao zajednice koja poštuje druge.. Ne misle svi Muslimani isto, i nisu svi Erdoğan, iako se on želi tako predstaviti..
Nema nikakve smetnje obaviti namaz u crkvi sve dok nema kipova, ikona, slika zivih bica, te dok je cisto, to se odnosi na bilo koje drugo mjesto na Planeti. A na kraju krajeva i u Bibliji je zabranjeno klesati kipove ljudi ili zivotinja, a pogotovo nastojati predstaviti lik Boga.
ovaj erdogan je pravi govnar..
Erdogan pati da od kompleksa Ataturka
Treba te lazne kipove porusiti i izbaciti na smetljiste, samo Allaha obozavamo njemu se klanjamo .
Kakvi debili su sve na ovom klixu. Sta je problem? Niko nije zakinut, samo je jos dzamija stavljena u funkciju. Ako je iko zakinut to su turci jer se ulaznica nece placati, a turisti je sad i besplatno mogu posjetiti. Ikone nisu unistene sve je idalje na mjestu. Ne vidim problem u ovome. Ko misli suprotno nema nijedan validan argument osim sto mu licno smeta.
Prica za narodne mase. Bas je bitno...
erdoan sam sebi sjece granu na kojoj sjedi. Glupi islamista.
Čekaju se Židovi da kažu mudro ko i Erdogan da je gledano pravno i u Jeruzalemu sve na židovskoj zemlji pa zatvore Džamiju i licemjeri koji sad slave Erdoganov performans ne bi mogli ništa reći? Ili to ipak nije isto jer je ono Izrael a ovo Turska.