Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema da kasni plata burazeru odma ide bang bang
Tako privatnici misle da ce sa uvoznim radnicima kao sa domacim. Kad ih Bangla ili Filipinac iskajiša skalpelom, sjetice se svojih radnika koje nisu placali kako treba.
Cuj Boži plan. Za svašta li uzimaju Boga usta. Plati čovjeka i poštuj rad onda ne samo da ćeš pred Bogom biti dobar nego i pred svojim ljudima.
Mafija sa kravatama na aparatima.
Posteno
Cisto posteno
Boziji plan da nema hljeba da se prehrani i ubije sebe
Crni humor
Ovako ce biti kod nas kad ova uvezena radna snaga iz Ruande nebudu placeni kako treba i na vrjeme.
Heeewj nemoj ye.bat me, jednog dana, Jednog dana kada-ta ja cu syebbat’ te…
Jer štrajk gladju je za budale
.... treba tamo odseliti ! 👌
Novac treba zabraniti
Šteta što se ubio.Trebao mu se još pokenjati na grob.
Čovjek rizikovao glavu da mu čuva debelo dupe i još neće da mu plati.Fuj.
Vojnik brani teritoriju koja je zajednička.Tjelohranitelj čuva jedno dupe.Obično debelo i bogato od pokradenih narodnih para :D
Ja sranja u Ruandi
Možeš da misliš koliko je čovjeku dokundisalo da ga pukne... znam pojedine sto cuvaju kod nas politicare kazu sve mogu ali zene im gospodje ministarke ni smisliti sta nam rade ljankase...