Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sam sebi idem na živce što otvaram članke... Klix je vazda bio nepismen ali danas nisam pročitao nijedan članak da nije imao neku grešku. Ovdje evo ne znaš je li tinejdžerka ili tinejdžer...
pa dobro ja lika zboli nozem u australiji.. sto je to neka vijest?
Najjaci su mi ovi "od ranije poznati policiji" slucajevi. Pa de ako ti je od ranije poznat, nemoj da bude medju normalnim svijetom.
Ovi evropski derivati su veći fašisti od samih evropljana!
Tri policajca i dječak s nožem, a “zajednica” im treba biti zahvalna jer su ga ubili!??
volio bi da na tebe naleti nekad oko ponoci sa nozinom neki o akav bolesnik ili ne daj Boze na zenu dijete bi li tada pricao isto? vidis li kretenu da je vec ozlijedio neke osobe cak pise u textu da je momak bio smrtno povrijedjen… ma rokni govno vidis da su mu dali i mogucnost lijecenja u programu ali PROPALI SLUCAJ.
RIP prijevod i lektura, moj Klixu
Ovo je strašno.
The 16-year-old boy, described as "Caucasian", was known to the police. Col Blanch, the police commissioner of the state of Western Australia, said the boy had mental health issues and had been part of a police deradicalisation programme. Speaking at a news conference, state premier Roger Cook said: "There are indications he had been radicalised online. But I want to reassure the community at this stage it appears he acted solely and alone.
I šta kažu?
mislili su da je tinejdzer, al kad su mu poslije digli rep skontali su da je ipak tinejdzerka bila u pitanju
pa je l' tinejdžer ili tinejdžerka na kraju
Trebali su staviti to be continued i ... dok ne saznamo jel bio tinejdzer il tinejdzerka
zavisno kako se identifikovo kad je bio upucan, to je ludilo na zapadu uhvatilo maha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)