Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixe zasto ne pisete da je preselio legendarni komadant Zaim Besovic?
Imam twit od ranije gdje frajer podrzava Izraelsko bombardovanje Palestine i frajer mu dole odgovorio docekat ces kad se bude bombardovalo po Kijevu i Odesi pa ces vidjeti kako je
"Ja ću poslati jednog" drug Tito.
Mora samo da odgovori ko Tito prije. „Prestani slat vojnike da me ubiju. Ja cu damo morat jednog poslat“
I vucic je prezivio deset,a kako tvrdi informer,kurir i avaz,sprema se jos deset atentata.
pitaj vučića on je preživio sve atentate
hahahaha ma mojne tisra
Chad Zelensky
citam komentare i kontam koliko smo glupi i prelivode sad je zelenski ovakav onakav,zato nas i handre ova trojica,jer nemamo cvrst stav
Vraća Zelenski atentatore Putinu ugljenisane!
Ovaj ko mala nevjesta...
E,ti ga vala usra i štap i motku,trebo si se držati komedije,dobar si u tome a ne igrati se prdsjednika na štetu svog naroda.Kao komedijašu svaka čast ,kao predsjedniku,, sjedi jedan.
Koliko je ovaj covjek ostario za 7 dana
Daaaa… zamišljam kako mu je ovih dana… :(
loše droge nikakve
Ovaj ko Vučić jebote.
Poslije petog pokusaja atentata, Zelenski ce poslati Putinu samo jednog atentatora koji ce uspjesno obavit poso
Pozivam bosanske srbe da se odreknu srbije i rusije i da zajedno sa nama grade zemlju koja će biti bogatija od švajcarske jer dok nije kasno .
Ne sanjaj. Imam druga srbina kojeg znam oduvijek, bliski, nije nacionalista. Kad je neki dan iznio stavove podrške Putinu, skamenio sam se. Zato NIKAD! Vjeruj!