Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskoristavanje djeteta sa mentalnim poteskocama u korist politike.......
odjebi ba mala dosadna si više, a i klix sta je više forsirate
Mala prelazi toliko kilometara, da utrosi vise energije i napravi toliko zagadjenja, koliko i 50 do 100 njenih vrsnjaka ukupno, a ovamo nam serenda
Derište se ufuralo da je ona osobno predsjednik svih vlada svijeta. Ima tzv. mesijanski kompleks
U pm, vidi se po sadrzaju komentara kakav nivo mudrosti i osvjestenosti bosanci imaju, znamo sve, znamo sta valja, sta je stvarnost, a sta je fantazija. Zato imamo najrazvijeniju, najuredjeniju, za zivot najugodniju drzavu na svijetu. Neka se ostatak svijeta ugleda na nas, bice im bolje u zivotu sigurno.
Opet vi u naletima gadite ljudima portal sa ovom razmaženušom?
Aaa djeteta nedokaznog
Derište se ufuralo da je faktor.
Vladajucim elitama je bas trebalo jedno deriste da im prica o gobalnom zagrijavanje, pa znaju to oni mnogo bolje nego mi, ali veliki novci su u igri, a svijet ostaje mladjima (da se jebu s posljedicama xD). Vrati se dijete u skolsku klupu, tu ti je mjesto.
najbolja je lova kad ti je posao twitter i instagram...
apokalipsa se dobro prodaje. Na zapadu je koncentracija kretena tako velika da malena ne treba brinuti za publiku i kolektivno skičanje petkom.
Greta ozeni me daj mi svedske papire.
Thunbergova
Strasno kakav je ovo punoglavac.
@moja_tetka --- supljoglavac
Ovoj maloh treba Trump doci i kitom je po celu pljusnut, ccc, ono balavo i sere Trampu koji moze kupiti i nju i familiju cjelu