Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvi negativni komentari, kakve ojađene duše, čovjek poželi pobjeći odavde ne zbog fukareštine nego zbog komentara naroda. Hvali nas The Economist, a Klix komentatori psuju, vrijedjaju, omalovažavaju ljubomorno, zavidno, dno dna
http://www.riverfronttimes.com/newsblog/2015/10/01/st-louis-has-the-highest-murder-rate-in-the-nation St. Louis svakako opravdava naziv "Mala Bosna", kao i sto savrseno oslikava kulturu i radne navike "profesionalnih zrtava spske agresije", i vecine drugih imigranata. :))
Najpametniji Bosanci ne zive u St Louisu,jer pitajte Amere sta misle o tom gradu ? :) Mnogi Bosanci (Bosnjaci) ne znaju ni engleski tamo, vec ganjaju kamione po USA.Mnogi Bosnjaci su dolazili u St Louis iz drugih gradova USA jer su htjeli da Im se samo djeca druze sa Bosnjacima,imaju momke i djevojke samo Bosnjake.Ako zelite da budete "ograniceni kao balkon" zivite u St Louisu :) Ne kazem, ima i svjetlih primjera i uspjesnih primjera i osoba koji su se uklopili u USA drustvo,ali vecina uzas
St Louis je nacionalisticko gnjezdo Bosnjaka, usput taj grad ne spade u "cream" americkih gradova kao LA,New York,Boston,Miami,Seatte. Samo seljoberi koji ne mogu da zive bez nacionalizma sline za St Louis kao Srbi iz RS za Srbijom.
Nema bolje integracije nego kad stavis 50,000 doseljenika u jedan grad. Integracija, izolacija, getoizacija, isti djavo :-)
sve pobjeglice sjeme im se zatrlo u americi onaj pobjego 94 god. sa 35 godina onaj sa 24 pičke nisu imali muda da ratuju majku im pobjegličku dijasporsku
glupane to su babini bosnjaci...oni nisu pobjegli vec su ih alijini mudzahedini protjerali...
...jes vala. ispustili su životnu šaMsu da izginu za malog iz trezora i ejupa privatnouniverzitetskog. oni su, bezbeli, bili prestari za puškice, zoljice i frontića.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo sto Bosanci i arapski kozoyebi nikad nisu niti ce bit jedno te isto. Mi za Zapadom kaskamo jedno 10-20 godina, zavisi o cemu se radi, sve u svemu nista strasno - malo brzinskog preodgajanja i mi smo dobri. Vecina bliskog istoka kaska dobrih 50-100 godina, po radnim navikama, obrazovanju, nivou razvoja ljudskih prava, tolerancije itd. I tu je krucijalni problem izmedju njih i Zapada, zaostali su brate to p.m.
Zaostala ti mater pa te rodila mentalno zaostalog jebem ti šćer.
Tu pogrdnu riječ za Arape :"kozoyeb" su izmislili holivudski Jevreji,a vi jadnici odmah uveli u vokabular,sve je relativno kako posmatraš poštovanje ljudskih prava,ljudskost,otuđenost Zapada,kriminal,pederluk,prostituciju,porodicu,sve je relativno,jarane i ne nasijedaj na židovske podvale,a barbarizam,otimačina resursa,bombardovanje djece je došlo sa tog tvog Zapada,nisu ga patentirali holivudski "kozoyebi".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prosječni bosanski musliman je samo deklarativni musliman. Od 5 stubova islama u vrh glave poštuje 1 ili 2.
...ovi arapski valjda poštuju svih 5. pa se ne zna koja je država naprednija.
to su babini bosnjaci...njih su alijini mudzahedini protjerali...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kupujmo domace. Ne vegetu, ne janu, ne dukat. Podrzi domace proizvodjace.
...kupio "merakovu" suhovinu. da je fenom sušio, bolja bi bila.
@commie_marshal, bolje dati sadaku u Narodnu kuhinju, nego kupovati domace proizvode.