Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UPRAVO ZBOG OVOG CU UVIJEK GOVORITI,PISATI I MISLIT ACAB!!!
Hipoteza@ Razumijem da mrzite sve ne srpsko, ali ne razumijem od kuda ovolika kolićina gluposti. Molim te pročitaj pa postavi ta hipotetska pitanja. Glede tvoga pitanja- jeli saudija u EU? Turska!?!?!? šta turska?!!!
U Americi za ubistvo trgovkinje slijedi smrtna kazna a kod nas za neki dožive slobodu za par godina. A vidi američkog zakona:" On je osuđen na osnovu tzv. Zakona o učešću u zločinu, prema kojem se svaki učesnik u kriminalnoj aktivnosti koja završi smrtnim ishodom smatra krivim i odgovornim, bez obzira na njegovu namjeru ili način na koji je učestvovao." Ovaj član zakona UPOZORAVA i po meni je pravilan,on naglašava da je svaki kriminal opasan i da nema opravdanje i olakšavajuće okolnosti.
Ovdje je upitna ispravnost presude jer se radi o osobi sa IQ na nivou djeteta sto znaci da je iskoristen od strane druge osobe I nije potpuno svjestan svojih postupaka.To jest radio je ono sto mu se kaze I nije bio prisutan za vrijeme ubistva. Ako se prisjetimo koliko je nasih sugradjana sa normalnom IQ prevareno od strane Torabija onda zamislite kako je lako premariti osobu
ciji je rezon na nivou djeteta.
@Alien66 pogledajte u oktobru kako je lako prevariti osobe čiji je rezon na nivou djeteta po dvadeseti put zaredom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Haha a kad turska hoce da uvede smrtnu kaznu to nije uredu.
pa nije uredu
I nije u redu.
Amerika monstrum
Demokratija na USA način. Kad bi kod nas uveli ovo odmah bi nas zaskočile human organizacije i kur..ci i palci.
E da je u saudiji- dosad bi se javili i francuzi í englezi i svi ostali brižnici. Kad je na zapadu onda je to u redu. Lično, nisam protiv smrtne kazne.
pa otkud onda znas za ovo ako je "u redu"? da nisi malo udaren u glavu?
https://www.thesun.co.uk/news/1633660/outrage-as-man-with-iq-of-child-is-due-to-be-executed-in-america-because-his-friend-shot-a-shopkeeper-dead-during-bungled-robbery/ eto koliko si retardiran, samo znas kmecat o tome kako je cijeli svijet protiv muslimana, a grama mozga nemas
PRIKAŽI ODGOVORE (6)