Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast sve najbolje ti želim
Nije što je iz Tešnja, ali je prelijepa
koda je NASA-in astronaut a ne policajac jebeni
a mogla je i u Bosni nac posao za neskolovane :D
Hvala svima na pozitivnim komentarima vezanim za Sanju Smailbegović,zaslužila je sve pohvale i divljenje jer vjerujem da i "tamo u Americi" ima zavidnih i onih koji nemaju pojma o životu kao što su i neki "vulgarni,prepametni komentatori".Sanja je imala sedam godina kad su nešto starijeg Sanjinog brata i nešto mlađu sestru roditelji uspjeli izvesti iz Tešnja.Nije imala pojma ni da je živa a kamo li zašto mora otići iz svog doma i svoje čaršije.Čitajući ove komentare sretna sam što je puno onih koji su otišli tijekom rata sa prostora bivše Jugoslavije uspjeli sačuvati živu glavu,početi život iznova i ostvariti se kao vrijedne osobe.Ovi koji pišu vulgarne i zlobne komentare bez imalo samopoštovanja neće oblatiti Sanju i slične njoj,blate sebe,svoje porijeklo i svoju budućnost koje nemaju ni tamo gdje jesu baš zbog toga kakvi jesu a kamo li da ostvare san kojeg je Sanja ostvarila.Iz njih govori čista zavist koja će ih otrovati prije ili poslije.
Ma ja sam radio kao policajac u SAD-u i znam sta znaci 'jedina' zenska u policiji gdje su policajci. To je jebacina zesca. Svaka cast Sanja, nek okuse malo i tesanjske picke!
Tesanj je najljepse mjesto na svijetu.. Samo jos da je Bog dao malo mora umjesto onog Jelaha, to bi bilo idealno...
Svaka cast Sanji, lijepo je vidjeti da se nasi ljudi snalaze po svijetu. Jedino nikad nisam cuo za ovaj grad, sto rece neko "Za taj grad nisu culi ni oni koji u njemu zive!"...;) Tesanj je poznatiji garantovano:)
Čuo sam da se ova Sanja džabe drma.....
Ovo sa imenom i prezimenom mogu svugdje....ako me ko konta....
Razo boli tebe qrc.. vozikas se po gradu, maltretiras raju, oduzimas im gandzu pa ih onda hapsis.. fina ti plata.. vazda imas slobodnog vremena. imaces debelu penziju.. oh yeah.. FUCK THE POLICE!
Pomozite napacenom bosnji, jer i ja hocu u USA!
Hebem ga ja ima lijepše prezime nego ja, još ja ko fol čistokrvni Bošnjo - odo vala sutra u opštinu mijenjam ime u Muhamed Obilić :)
Show me yours' and I'll show you mine pendrek.
vlahinja treba je jebat !!!
E moj pobro, skroz prisušilo *** bi ja bilo šta pa i da nema zuba :)
rupa u zakonu
Iza Tešnja sunce sija ,radujem se ovoj policajki i ja.....;)
Plus koristi sluzbeno auto u privatne svrhe i neplaca gorivo !
NEVRACAJ SE NIKAD U BIH. DRZAVA JE ZABORAVILA NAS ALI CEMO I MI SLATKU NJU. POSRALA SE NA CIJELU DIJASPORU ALI CE JE TO SKUPO KOSTATI. A NAJVISE JE KRIVA STRANKA FASISTICKE AKCIJE I GLUPANI SA KREZAVIM ZUBIMA STO SU JOJ VLAST DALI.
Koje si ti djubre. Popisam ti se na taj strani grad i drzavu u kojoj zivis jade jadni.
Zanimljivo prezime Smailbegovič obicno su Muslimani za razliku od ovih koji su valjda Srbi ...Ništa negativno nisam mislio
Neko je nekog *** a niko nije vodio računicu, tako ti je to kod nas, svi piju a niko neplača i ajde ti sad to saberi.