Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze postedi nas Clintonovog mira i njegovih monologa. U paklu gorili da bogda za smicalice koje su namjestili na Balkanu.
Mozda si u pravu,ali : Bil Klinton nam je pomogao u ratu.Svidjelo se to tebi ili ne.S druge strane ist Klinton nam je zaustavio vojsku 1995 u nadiranju kada se prica u ratu u BiH preokrenula na stranu Bosnjaka. Poslije rata Bil Klinton bio I ostao okosnica PRIJATELJSTVA I ZASTITE USA I BiH. Zato nije sve tako kako ti I tebi slicni mislite.Da nije bilo (mozda I na zalost ) AMERA ko zna sta bi bilo sa BiH zato prije nego sto pocnes sta pisati ako nesto ne znas a ti malo progooglaj mozda dodjes tobe.Svidjelo se to tebi ,meni ili nama bez Amera bi mi bili donji. Pozdrav
Bill mi je drag kao pojava, ono zna se ljudima podvuci pod kozu, medjutim njegov "mir" je zgnjeci slabije ili zgnjeci one koje lakse mozes zgnjeciti. Nadam se da ne misli na "mir" koji je nametnuo Bosnjacima u Daytonu, time sto je manjinama bosanskim potpomognutim zlocincima Srbiji i Hrvatskoj, dao sve sto su trazili u Bosni i jos bonus?