Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jaki su ko prdež poslje graha !
ma Iran je jaci nego sto iko to moze zamislit i hvala Bogu da su na pravom putu da imaju atomsku bombu svaka cast Braco da bi i nama jedan Ahmedinejad
@Rale Ocito zivis u vremeni od prije 40 god. a jos ne poznajes dovoljno tematiku o kojoj zelis da filozofiras. Sta bi rekao na ovo da su Zidovi skoro bili satrani da im Ameri nisu uletili kao ispomoc u jednom od ratova sto su vodili sa Arapima. To da se oni nebi ne okrenuli je samo tvoja masta, a da je to tako ne znam sta ih sprecava da vrate Iran u srednjei vijek ????? A o srednjem vijeku i islamskoj civilizaciji necemo, jer znamo ko je bio na kakvom stepenu pa prema tome, knjigu u sake i obrazuj se.
Nece oni stici ni okrenuti se a Izrael ce im popeglati sva postorjenja i svesti ih na srednji vijek ! U kojem ionako zele da zive... Za one koji podcjenjuju Izraelsku vojsku i njihove akcije, neka samo pomisle kako su sezdesetih potjerali Egipat sve do Kaira skoro i danas evo egipat miran tih, jos i saveznik s Izraelom! Takodje i njihovi obavjestajci koji su ulovili skoro sve ijednog nacistu poslije drugog svjetskog rata! Prema tome nece Iranu pomoci ni Ahmed a ni Nedzad :)
Krkaj,ljuljaj sta nema nabavljaj.:)
E ako Izrael napadne, i ja idem da se borim...ponijet cu bocu plina i upaljac sa sobom...
ne znam sta izrael prijeti ovima, kada su ih samo prije 2 godine doslovno ponizile snage libanskog pokreta hezbolah, zamisli šta bi im tek iranci počinili. enivejz, samo nek\' je mir.. bar mi u Bosni znamo kolika je to svetinja imati mir u državi
Izrael prijeti napadom, krajnje smijesno. Oni se definitivno precjenjuju kod Irana.
bravo braćo svaka čast Ali sta cekaš naređuj više
J.e.b..a.l.i ste jeza u ledza