Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Tatari su najstariji narod KRIMA,rusi su dosle i to u proslom vijeku,tako da kako Tatari izglasaju tako i treba da bude,dosta je vise genocida nad tim narodom.
daj neki dokaz o tome što baljezgaš
gdje ti zivis bogati,da nisi slucanjo pao sa marsa ili si neki nebeski narod ili si pod krokodilom. Tatari, narod s domovinom a bez države, živeli su na Krimu još pre nego što je ruska carica Katarina Velika u 18. veku pripojila to poluostrvo. Oni su jedna od najstarijih i najvećih etničkih grupa na Krimu.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
I Lagumdzija ....je porijeklom Tatar...!
@nike ......seka ti se dobro yebe rekla mi je da bi volila sa mnom djecu da Radja..!
Prezime tatarevic i tatar postoji kod bosnjaka
Jadni Muslimani su uvijek najvece zrtve, pa tako i u Krimu, mada su Tatari na Krimu bili prije svih dok ih nije Staljin otjerao i poklonio Krim Rusima. Tatari nemaju nikoga sada. Sa Ukrajinom su mogli normalno zivit a vec Rusko stanovnistvo u Krimu ih zeli izbrisati. Poceli su kuce od Tatara oznacavati sa crvenim krstima da Ruski vojnici znaju cije su kuce od Tatara. A prije nego sto su Rusi uzeli Krim, ti Rusi su mirno zivili sa Tatarima, a sada ih zele unistiti jer su cekali ovo decenijama. Nije cudo zasto ova bagra Srpska vidi Ruse kao svoju bracu. Ista im ona pogana politika. Cekaju i cekaju pa kad dobiju snagu, iskoriste je da bi klali, silovali, ubijali, i pljackali komsije svoje. Boli me briga ako neki kazu da sam nacionalista, historija tog genocidnog naroda pokazuje da sam upravu.
@haker Rusi su aneksirali Krim u 18. vijeku, a ne u proslom 20. Krimski Tatari datiraju od polovine 15. vijeka : The Crimean Tatars are the indigenous people of Crimea. The Crimean Tatar ethnicity was formed in the process of synthesis of many Turkic and non-Turkic speaking tribes, which inhabited Crimea centuries ago. In 1441, The Crimean Tatars emerged as a nation for the first time, bringing together a variety of ethnic groups together to constitute a single nation. Haci Giray Khan, a direct descendent of Ghengis Khan, established the independent Crimean Khanate as part of the Ottoman Empire. - See more at: http://www.unpo.org/members/7871#sthash.fRALfhp5.dpuf
gazi sve krimljane, sve su to pickiceeee
evo ga, KOSOVO 2!! Srbi stariji narod na Kosovu, ali malobrojniji od Albanaca, isto kao Tatari na Krimu u odnosu na Ruse; Albanci otcijepise Kosovo od Srbije, sjeverni dio sa srpskom vecinom nije dobio pripajanje Srbiji!!! da vidimo sta ce Zapad sad da uradi sa zeljom Tatara! ovo tatarsko pitanje je vise politicko i pritisak na Rusiju, jer Tatari nemaju nikakve veze sa Ukrajincima, ili nimalo vece od veze sa Rusima, za razliku od povezanosti Srba na Kosovu sa Srbijom
A ovo je sta ih veze sa danasnjom ukrajinskom vlascu: "In 1944, under the pretext of alleged collaboration between the Crimean Tatars and the Nazis during the Nazi occupation of the Crimea in 1941–1944"
U Rusiji ih ima preko 5 miliona. U Ruskoj federaciji imaju i republiku Tatarstan, a i sve-ruskog fudbalskog sampiona Rubin Kazan, i ne padaju im na pamet ovakve budalastine. A ovim krimskim Tatarima tutnuli Ameri u dzep za cevape, pa bi da se odvoje od Rusije!?!
Krimske Tatare i Tatare u Tatarstanu ništa ne spaja sem imena.
Krim je oduvjek bio Tatarski, ali su ga "ukrainci" i rusi oteli Tatarima,
Upravo tako Djuro, jer tzv. "hrvati i srbi" su ustvari Turci, ali hajde ti toj gamadi dokazi...
HAKER MOLIM TE PRESTANI MI SLATI PONUDE ZA SEX NISAM GAY RAZUMI ME DA ME TO NEZANIMA HAKER MOLIM TE PRESTANI MI SLATI PONUDE ZA SEX NISAM GAY RAZUMI ME DA ME TO NEZANIMA HAKER MOLIM TE PRESTANI MI SLATI PONUDE ZA SEX NISAM GAY RAZUMI ME DA ME TO NEZANIMA HAKER MOLIM TE PRESTANI MI SLATI PONUDE ZA SEX NISAM GAY RAZUMI ME DA ME TO NEZANIMA
ne zelim tebe nego tvoju mamu seku i sve zensko sto imas u femiliju
to pričaš samo zbog raje jer sad se pravdaš a drkaš na deena kodru na sulejmana tihića sam si mi rekao i reci denisu i nerminu da ni sa njima više neću da se družim svi ste vi peederčiine
A sto su ovi zahtjevni ...
HAKER I OVAJ IZDAJNIKKOSOVO PRESTANITE MI SLATI PONUDE ZA SEKS MENE TO NEZANIMA NISAM GAY
ja mislim da si ti pod krokodilom:D
HAKER I OVAJ IZDAJNIKKOSOVO PRESTANITE MI SLATI PONUDE ZA SEKS MENE TO NEZANIMA NISAM GAY
ja mislim da si ti pod krokodilom:D
nema veze na čemu sam ali nisam gay odbij od mene molim te pitaj deena da mu popušiš ja ti nedam
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
HAKER I OVAJ IZDAJNIKKOSOVO PRESTANITE MI SLATI PONUDE ZA SEKS MENE TO NEZANIMA NISAM GAY
ja mislim da si ti pod krokodilom:D
HAKER I OVAJ IZDAJNIKKOSOVO PRESTANITE MI SLATI PONUDE ZA SEKS MENE TO NEZANIMA NISAM GAY
ja mislim da si ti pod krokodilom:D
samo naprijed protiv Rusije genocidne drzave vec od pamtivijeka
Samo jedan preimjer: pocetak drugog svjetskog rata, Joseph Stalin naredjuje pogubljenje 22000 Poljaka Катињски масакр или масакр у Катињској шуми (пољ. zbrodnia katyńska) је масовно погубљење пољских грађана које је наредила совјетска власт 5. марта 1940. године[1]. Процене о броју убијених особа се крећу од 1.803 (према руској влади[тражи се извор од 03. 2014.]) до 21.768 (према пољској влади[2]).
NARAVNO I TURSKA JE POCINILA GENOCID NAD JARMENIMA OKO MILION JERMENA SU POBILI 1916, FRANCUZI SU IH SKORO TUZILI ZA TO, MNOGI SU IMALI GENOCIDE U PROSLOSTI, I ZATO EVROPA TO OSUDJUJE, A KO JE PROTIV EVROPE ON BI MOGAO PONOVITI NEKI TAKAV GENOCID.
BOŠNJE SE POLOMIŠE BRANEĆI "BRAĆU" TURKE TATARE A EVO KOME SU ONI ZAPRAVO BRAĆA Smatra da će se u narednom periodu aktivnost i prisustvo Turske u BiH i regiji značajno smanjiti. "Oni su se okrenuli više sebi. Postoje neka deklarativna obećanja o velikim investicijama u Srbiji i Makedoniji, znatno manje u BiH, što je paradoks. Investicije, po onome što je do sada zaključeno obećavaju više Srbiji. Ali teško da će biti bilo šta od toga do narednih predsjedničkih i opštih izbora u Turskoj", zaključuje Somun.
nisam ja ovo rekao pobjeglico dijasporska nego bivši bh ambasador u turskoj