Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tarik Ramadan ima itekakve neprijatelje...mrze ga Saudijci, mrze ga Ameri...zasto...zato sto je covjek LJUDINA. Saradjuje sa najjacim znalcima od kojih je Karen Armstrong, bivsa casna sestra. Procitajte njegovu knjigu "moje uvjerenje" i knjigu o radikalnoj islamskoj reformi da bi znali ko je on.
Al ga najvise mrze cifuti, trn u oku im je bilo to da on predaje u Engleskoj dok npr u Francuskoj nema pristup medijima jer su mu naravno zabranili, kako to da moze biti neki musliman inteligentan da objavljuje knjige i jos da predaje na najprestiznijim univerzitetima u svijetu. Uglavnom dohakasemu, sad ce biti kao i bezbroj drugih intelektualaca koji objavljuju na Youtube svoja predavanja.
Možda je čovjek, kao što je napisao Oxfordski univerzitet u izjavi, nevin, i treba pustiti stvar. Ako mala radi ovo radi pompe, treba joj dobru kaznu složit. Da dodam da nije loša uopće.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Jutros su svi znali da su ona dva Roma iz Italije kriva ka sto veceras svi znaju da je Tarik nevin. Kliks komentatori objektivni ka i uvijek.
https://www.thenational.ae/world/europe/oxford-professor-tariq-ramadan-takes-leave-of-absence-amid-fresh-abuse-complaints-from-four-women-1.673790
šta je ovo sad moderno reći da te neko silovao, pa jaranice moje kad su vam ga zavlačili onda vam je valjalo, sad se nakon sto godina sjetite da prijavljujete, mada ja u 90% tih slučajeva silovanja ne vjerujem, motivi pojedinih žena da to prijave su krajnje sumnjivi (želja za publicitetom, slavom, parama)
Bas tako ! Silovanje je trauma i nešto sto se dokazuje odmah nakon dešavanja. Ne znam zašto žene šute o tome ako im se to nije radilo i bile su primorane.
@Nizbrdica Nagib zato što su one dale pristanak, niko njih nije silovao
Tariq Karina
Ma u islamu zene su samo potrosna roba Cuj u islamu covjek moze ozeniti 4 zene isto kao da su to lutke koje nemaju osobnost i osjecanja Samo se naguzi i suti
@Dr.Baltazar cek cek moze li tako i zena imati 4 zakonita muza po islamu?
@Interna2 zena u islamu samo moze dobiti po picki u kuranu pise ako ti neda slobodno je osini ili ako ne da pice sejtani je svu noc proklinju koliki retard moras bit pa da mislis da je to neki bog izjavio vjernici su inace zatucani ljudi koji malo citaju i nemaju pojma kako ovaj svijet funkcionise
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
danas je silovanje kad zensko slucajno dotaknes po guzicu u guzvi u autobusu. too kurvee vriste ko da si ih udario sakom. a kuci kad dodju guraju cigle u picckku i samee sebe jebbbu u suuuupak
Ehh kad picic zamirise...tu ne pomazu titule ugled isl samo Bogobojaznost a danas je rijetko ko ima. Ako je ovaj jebaccc jedan od takvih svaka mu cast.
Zato najbolje kozu...ne moze svjedociti...
Lajk svi mi koji bi opalili zerinu
Kakav si ti debil ali i kliks je znao ako objavi lijepu ženu da će odma klošari sa kliksa seksualno isfrustrirani genetski promašaji pisati ovako o curi sramota je da ima tako bolesnih ljudi
vrlo rijetko se dešava da žene žele da isprobaju sa poznatim facama... da probaju ako ništa.. vrlo rijetko. Obično poznate face uzimaju sve što žele...
san svih bula feministica.. ehhh
"...koja je rekla da ju je Ramadan silovao na Muslimanskoj konferenciji 2012. godine." Slabo ste informisani. Godine koje su u pitanju su 2009 i 2008. Dvije zenske osobe su podigle tuzbu protiv njega.
Jel ovoj od silnog je6avanja mozak tek sad procesuirao da je bila silovana?
Joj trenda "oni su mene silovavali", je.em ti vas dunjaluk