Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ovdje mozete u Sarajevu i onako niko nista ne radi da razbijete monotoniju
Rade semafori
rade i каfici
Ako moze dzaferovic mogu i oni,ne vidim u cemu je razlika.
Nije Džaferović dostojan Tallibana. Tallibani ne pregovaraju, a Džaferović pravi skupštinu i razgovara sa genocidašima i UZP-ovcima.
Oni su ih i napravili, evo, dali im legitimitet, pa neka ih sad slušaju. Ionako je to sve, manje-više, ista bagra, nega umotana malo ljepše, a neka ovako, glave i du.eta u kučini.
Come Mister tally man, tally me banana (Daylight come and we want go home)
Ja Mikrofona oca mi,podsjeti me na Gang Bang uretka pred finiš sami
Ne treba se zezati sa ovima jer vec imaju sljedbenike sirom svijeta cak i agresivnije, pogledajte samo sinocna desavanja u tunelu..
Pa kad može onaj pjano Komšić, mislim da je ok i njima dozvoliti
Motaj kablove ,gasi sve…ode sve u pm
Prije sovjetske i americke okupacije Afganistan je bio normalna zemlja s normalnim zivotom..posle toga oslobodilacko odbrambeni duh je morao da se odupre. Poslusajte Zizeka.
Afganistan je i sad normalna zemlja
Oni idu u SAD i Dodick ne smije 😂😂😂
Cuj ovi puni samopuuzdanja.
Pa neko ko od rodjenja ratuje za svoju slobodu i ostvari taj cilj je itekako pun samopouzdanja za razliku od tebe koji klxaš
I Dodik se stalno nekom obraca ali ga ne jebbbee niko ni 2%.😆😆😆😆
Zar sejdo i sefik ne predstavljaju sve talibane.
S obzirom na bitnost prije će oni govoriti nego Džaferović....
Dodze snajper ga skine