Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
snajper u vugla i gotovo..
@grad Prije će biti da je četnik jer je ovo obrazac ponašanja četnika - držati kao taoce NEVINE I NENAORUŽANE ljude... Pitanje je vremena kad će ih početi mučiti, silovati, a potom ubijati... Zvuči poznato?
koliko gluposti nalijepljeno na jedan normalan komentar nevjerovatno..kakvi paćenici
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...ozbiljno se plašim da će neka levatina ovako nešto i kod nas napravit...budaletina nam nikad nije falilo...
...mogao si "poentu" i direktnije napisati :)) ...nema frke, svakom svoj stav i mišljenje...ja se inače napijem krvi isusove (vino, ako ne znaš) :)
...black, ne misliš valjda da ću raspravljati o tvojim "vizijama" mojih komentara? :) ...feel free to think whatever you want to :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve te teroriste traba skloniti , nista da izmisle nista da naprave ,nigdje ljubavi osmjeha ,prazne glave , ovo se odnosi na sve nacionaliste ,radikale i kojekakve budale svih mogucih nacija i vjera i plemena , muka mi od svega
zbog ovakvih neandertalaca, cestit svijet placa najvecu cijenu! malo je za djubrad guantanamo!
Ulje 30l tu,Brašno 5 vreća tu,šećer i kafa 100 kg,tu,makarone,leća,grah tu,baterije za satove i tranZistore tu,ploča na kući sa armiranim betonom frisko izljevena . Ovo su bile stvari koje sam rekao da ću imati poslije rata za nwdaj bože drugog,a sve su prilike da će ga biti.
Zabraniti sve vrste islama oim onoga kojeg prakticiraju Bošnjaci.Ja nisam Bošnjak,ali koliko znam o islamu to je jedna miroljubiva vjera,a šta se ovo događa u svijetu kao da ovi ostali muslimani rade što gore to bolje i blate vjeru koju propagiraju.
Naravno, sad če svijet misliti o nama muslimanima kao o miroljubivim intelektualcima. Volio bih da je vehabija angažiran od neke strane obavještajne službe, mada poznavajuči ove naše iz Bosne... dovoljno su usmjereni da ovo sami izvedu... stvarno treba kažnjavati zatucanost.
islamski fundamentalizam je najgori nit se skoluju a nit kupaju samo znaju ubijati nevine ljude
jbg ko im je kriv, sami su dozvolili da im se nasele ova govna..
Spasit će ih Čombe
Kakva treba na prvoj slici i drotovima je pomutila pamet, zaboravili na budaletinu
Evo javljaju da je i u Briselu grupa naoružana upala u nekakav stan. Bošnje pa šta to radite koji vam je?
nekako se ne mogu oteti osjecaju da je ovo sve izrezirano od strane FBI taman u vrijeme kad su ih svi poceli prozivati kako muce ljude, da se skrene paznja od drugih problema, strah od onih drugih, isto kao kod nas, pred izbore postavi krst iznad sarajeva i eto Bakiru 200 i kusur hiljada glasova da nas odbrani :)
Zato i treba gamad u startu sasjeći ili slati nepovratno u vukojebine Sirije i Iraka ili osuđivati na 40 i više robije.
Bgt da hoće mene netko držat za taoca u kafiću čitav dan.
Ajde ignorirat ću taj polu pokušaj pošto znam da nema edit ili delete, smisli nešto manje dječije, živ bio, bruka me odgovarat na to
Uf što ga nasra. Pokušaj prosječnog Muje da se lansira međ zvijezde, ali zape jadni Mujo već na prvoj krošnji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Burger Bro ?