Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tajni dokumenti na klixu to je kao da vam uputstvo za operaciju srca objavljuje Homer Simpson
Prevedeno s Financial Times - novine vrijedne oko 2 milijarde maraka o kojima svi balkanski mediji kombinovano samo mogu fantazirati. Mislim da je relevantno. 😂
Hahahahahah pa jeste li vi normalni?! Kakvi su ovo debilni članci na uranak? Halo pa ovo ne bi napisala ni braća Grimm !!!
Neko će završiti otrovan cezijumom…
DeezNuts Ima li argumenata degenerik? Naravno da nema, pa kad ih nema koristiš par fraza lično upućenih kao i svi schwabovi derpe trolovi, a to su rusofil, rašist, putlerofil, diktator, teorije zavjera jel?... itd itd
bas su tajni nema sta
AMERICKA PROPAGANDA POKUSAVA DA ZAVADILI RUSE I KINEZE. SAMO STO SU OVI PAMETNIJI OD NJIH
Ako mogu da postavim malo perspektive o geopolitici čitaocima, od kojih mnogi imaju pogrešne predstsve: Ne postoje bratske nacije, samo intersene asocijacije. Zamislite dva čobana sa stadaima ovaca. Oba prodaju jagnjadi za 1. maj istom selu, ali su se podijelili na istok i zapad. Jednog dana zapadnom čobanu zafali za karburator pa odluči prodati jagnje istoku. Istočni komšo aktivira tektičke nuklearke. Eto, to je geopolitika i ima jako malo veze s religijom i ideologijom.
Opet se raspisali rusofili koji sebe nazivaju srbi (turskih gena).Šta kež istorija?Rusija i SSSR su vodili više puta ratove protiv Kine.Kinezi i dalje smatraju Amursku oblast privremeno okupiranim teritorijem od strane Rusije (okupirali Amursku oblast nakon poraza Kine od strane engleza-opijumski ratovi).SAD nikad nisu napali i okupirali terotoriju Kine.SSSR je od avgusta 1939 imao sporazum o nenapadanju sa Japanom. neprijateljem Kine
Vrijeme je da se Moskovija vrati u granice Podmoskovlja.
Treba stisnut pa pritisnut............crveno dugme
E moj četalju, vi vazda vjerujete u bajke. Nikad se riješiti tog problema. Istina je, kao i uvijek, na drugoj strani. Ni jedni ni drugi nisu u stanju da obore dronove koji im ulaze duboko u teritoriju, a kamoli kad se istovremeno ispali više stotina raketa. ukrajinski dronovi udaraju duboko u rusku teritoriju. Nepoznati dron prošao sve nato članice i srušio se negdje u Hrvatskoj.
Pročita li ovo iko do kraja?
Ne.
Šta je ovo 🤣🤣
Jel ovo iko cita a kamoli da vjeruje ?
Bespotrebno, predug tekst!
"Tajni dokumenti, u koje je imao uvid Financial Times..." veci glupan od onoga ko je ovo pisao je samo onaj ko mu povjeruje.
Kakvo nuklearni ljudi, pa Rusija bi bila pretvorena u pepeo, hajte molim vas