Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da nema nuklearnog oružja rusija bih bila pič**n dim.
biliona? hahahahhahah
Sve to neko zaradi ili postane jos bogatiji... a 98% ostalih svaki dan ide na posao, gleda superbawl, elitu, parove, i kuka i place, ali sve iz fotelje, dok ceka da zaspi novih 8 sati, i kao svijez bude opet rob sistemu...
Ja bi reko da trose na napade vise nego na odbranu.
Čovječe, za taj iznos smo mogli poslati koloniju na Mars...
Amerika pola tog novca raspodijeli u dzepove elite i ljudi koji u pozadini vode drzavu.
Navodno najinteligentniji oblik zivota na ovoj planeti ali obzirom na nase ponasanje i sve rekao bih i najbeskorisniji i najdebilniji u isto vrijeme. Nikakve funkcije i znacaj nemamo pa cak i za razliku od zivotinja koje imaju neku funkciju u prirodi i tom zatvorenom sistemu. Funkcija nam je da sve unistimo i demoliramo sistemski, najdestruktivnija poznata vrsta zivota dok pola te iste vrste prezivljava glad i zeđ zbog druge polovine.
Američka "demokratija"