Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako ce i Dudko omeksati ubrzo kao ovaj dojuceranji Korejski pit bul
Cijenim ovaj napaceni narod jer uspije u svemu sto pokusa. Razvili su nuklearno oruzje, uspjevaju i na planu informatickih napada i u mnogo cemu i zato ih niko i ne smije napasti. Predvidjam da ce u narednih 10 godina imati zavidan standard i ekonomsku moc. Sretno od srca.
Lova cini cuda
eto barem malo mozga ima
Ovaj je normalniji od naših vođa
budalo i tebe ce sad razoruzati ko i sadama gadafia itd
Razočaran sam veliki vođo...
Da je srece da BIH krene razvoj nuklearnog oruzja. Kapacitet imamo za to. Ali ovo je kolonija Francuza i Rusa
Hahahaha kako ih fino Ameri dotjeraše u red polako i sporo ali sigurno nema ni potrebe da ratuju . Umislio se i zanjeo ovaj Kim Jong da stvarno može nešto protiv Amera , fino sankcije i iscrpe te dotuku kao i Iran koji sve više popušta .
Ja mislim da je njemu nestalo para, inace nebi on odustao tek tako.
Zaostala komunistička Sjeverna Koreja napravila atomsku bombu a ovi naši što šiju presvlake i prave tapacirunge se kurče k'o da je to vrhunac tehnike, nauke i tehnologije.