Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka ti k\'o Njegoseva.....
Gledaj Amera sto su idealisticki zadeojeni :)
Eno Deen kaze nemoze kraj sa krajem sastavit.Skupe mu cigare,nema kafenisanja i kaze da se u sarajevu zivi carski.Dole kapitalizam zivjelo robovlasnistvo.
kapitalizam ,komunizam ,socijalizam , fasizam, religija ....bla ,bla.bla sta je razlika , sve isto.Samo se pitaj koji te vise manipulise.Sve je ovo u sluzbi jednih te istih -- svevidjeceg oka ,Svjetske finansijsko -politicke oligarhije. Izazovu ratove i bolesti (problem) ,koji odnose zrtve i stvaraju stanje beznadja (reakcija) i ponude ti pomoc kroz zajmove i clanstva (rjesenje) gdje se dobrovoljno odrices(Lisabonski ugovor) identitete i moras prihvatiti poredak sile kao i politicku ,ekonomsku ,pravnu , socijalnu i vojnu podredjenost (EU) i sluziti americko -evropskim korporacijama.
BUDI SE ISTOK I ZAPAD, BUDI SE SJEVER I JUG ...
ja sam ODUSEVLJEN!
jedino anarhija je dugorocno djelotvorna!
Nekada nije valjao socijalizam, a danas kapitalizam. Medjutim pravo pitanje je STA U STVARI VALJA? E na to jos niko nije odgovorio, niti ce i zato cemo vjecito lutati.