Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STA RADE DJECA NARKOMANAßßß IGLAJU SEEEEEEEEEEEE
sminka. . .ko WOLI nek IZWOLI treba i kod nas ganđu pod hitno
Eto te demokratije na dijelu!!!!!!
\"Švicarci zadovoljni što se na njihovim ulicama više ne nalaze ovisnici i iskorištene igle\" LAZ LAZ I LAZ, prosle sedmice sam upravo nasao dvije igle na prozoru u prizemlje jedne zgrade, odmah pored trotoara, maloljetnik je mogao komotno uzeti!!! Svicarci su nacija koja voli ekstremne stvare da sprovode, ukloniti minarete s djamija, pustiti heroin na javnoj prodaji, izbaciti van zemlje strance ukoliko su neki zlo uradili, itd itd Kada govorim o svicarcima, pretezno su oni s njemacke strane a ne oni s francuskog podrucja.
LEGALIZIRAJTE TRAVU,POCRKACEMO OD TABLETA
Super. Idemo u Svicu! Ne mogu da zamislim da nasi parlamentarci donesu ovakvu odluku. Pa od cega bi zivjeli njihovi prijatelji, narko-dileri. Ne mislim na one sitne, koji dilaju kako bi sebi obezbjedili svoju dozu i pri tom im jos ostane i za cigara, vec na one krupne ribe, koji drogu valjaju na kilograme. I pri tome su ugledni gradjani i veliki humanisti. Prevoz nafte u cistarnama im dodje kao usputno zanimanje.