Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svedskoj nemiri ZDRAVO🤣
ISTA TAKTIKA KAO I IZRAEL. POČNIMO STVARATI PANIKU DA PRIKRIJEMO NESPOSOBNJAKOVIĆE KOJI IZGLADNJUJU SOPSTVENU NACIJU. LOPOVSKA PREVARANTSKA POSLA.
Al ga se.u u pm. Skoro je o ono holandsko djubre pozivalo na rat. Iako ruska politika nije naklonjena Bosni, treba biti realan pa reci istinu. Sva ta zapadnjacka ološ bi se rado naslonila na rusku zilu kucavicu. I na kraju ce naci razlog da ih napadnu, I dabogda prosli jos gore od Hitlera ovaj put.
Ma kak'i.
NATO-u je posao samo da slome rusiju.švedska nije trebala ulaziti u nato.nato je zlo.
NIČIJA - NE GORI - DO ZORE ! KAKO SI POSIJAO - TAKO ĆEŠ DA ŽNJEŠ - NJASVI.
Helać
Slaba Rusija izgibla sve
Rusi su jadovi sto se tice borbe a ovi natovci jos veci
Sad ce nasi bjezati iz Svedske u BiH, jer su se prepali rusa.
Jah, U Bosni je slogan: "za rat je potrebno dvoje" ili "mirno spavajte rata nece biti"
Svedska je 18.06.1815 god. zadnji put ratovala protiv Napoleona, ali zajedno sa englezima, njemcima i holandjanima, a prije toga 1729. god. protiv rusa u Ukrajini 1729. god. U medjuvremenu su cijelo vrijeme bili "neutralni", jer su bili fukara na Sjeveru Evrope, koja nikome nije bila zanimljiva.
kada biras izmedju dva zla (USA-Russia )izaberes uvjek ono manje
Kakve su ovo sve kukavice, sta je misevi? Sta bi sa onom propagandom, strajkovi, bankroti u RU, pitam za druga?
Lose nam se pise ma gdje god bili jer o miru vise niko ne prica.