Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Švedska: Napadač ušao u školu i ranio pet ljudi, policija ga upucala Bosna: Lica koja su počinila razbojništva od ranije su poznata policiji i prije su privođena. Puštena su na slobodu jer nije bilo dovoljno dokaza za njihovo dalje procesuiranje.. HAHHAHAHAHAHAHAHAH
Bosna: Počinitelji ubistva na Vratniku od ranije poznati policiji
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/128810/top-lista-sarajevskih-revolverasa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo vi svašta uvozite.
mislim da je greška u pitanju... nije mač nego sablja sa mjesecom i zvijezdom
Da je Viking prije bi uzeo Hammer nego mac :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Krilnice budalom,koja je razlika ako ubijaš sabljom ili bombom nevine ljude,ovaj balavac je terorista i to kršćanski,mani se tih fraza,izgovarao ovo ili ono,terorizam je terorizam,al teskoo krstasiMa da to prihvate.
Slikao se maskiran: https://twitter.com/dagensnyheter/status/657185300062539776/photo/1 21 godina, lokalac.
U nekom slucaju da je bio musliman, to bi bio (TERORIZAM) a NE musliman moze da uradi bilo sta, to nema veze sa terorizmom U svakom slucaju zao mi je nevinih ljudi, bez obzira kome pripadaju i u sta vjeruju
ja sam prije rata izraz upucan cuo samo u crtanom sa patkom dacom, cini se da je nakon rata to postao normalan rijecnik internet portala
doduse patak daca i danasnji mediji su na istom nivou. za razumjeti je
Na drugim portalima pisu da je napadac jedan od trazitelja azila, tako da je sigurno musliman, arap, dakle terorista a ne mentalno neuracunljiv.
znaci, na ovoj planeti zivi oko dvije milijarde terorista
Ako svi ubijaju djecu sa sabljom onda da, inace ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rokaju se i u SWE!
U Švedskoj nemiri, zdraaaavo
a 'ocete u svedsku, ima i gore likova iz igrica... BREJVIKA i ostalih ludaka
U Svedskoj sranje, zdra'o!
Imam osjećaj da se većina ovdje raduje kada se nesto ovako desi,samo se postavite u ulogu žrtve bolesnici
sta ga briga ...
zanimljivo, mačem ubi čojk, zanimljivo vrlo
znam ne moraš mi objašnjavat krilnik, ja nikad nisam životinje pipno u životu kamoli čovjeka
Kod nas u Šveckoj...
Rektor u ovoj skoli se zove Djeno Mahic i jos ne zeli da govori o ovom nemilom dogadjaju.Informacije koje dolaze su oprecne,jedni javljaju da je napadac podlegao a drugi da je ziv i da je tesko ranjen.O identitetu napadaca jos niko ne govori.
Vidim da mnogi likuju i sami odredjuju ko je napadac,odakle je,odredjuju njegovu vjersku pripadnost pa zbog tih dusebriznika da ne sire dezinformacije ja cu reci sta je Svedskq policija prenijela a prenijela je da je napadac Sved,da se rodio i cijeli zivot proveo u Trollhättan gdje je i pocinio ova ubistva.Po izjavi policije bio je desno orijentisan i bio je protiv politike naseljavanja izbjeglica u Svedsku.Podlegao je jedan ucenik i jedan profesor a o napadacu su i dalje oprecna misljenja,jedni javljaju da je u bolnoci,operisan i ziv dok drugi govore da je podlegao.
...islamski terorista garant...ako nije onda je neki poremeceni lik...
Klasika :-)