Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih se na mjestu Svedjana tek sad zabrinula jer Trumpu se izletio,,, on vam sprema nesto!!!
jest, fakat.imas pravo. nabrojao zemlje koje je zadnje spominjao. svedjani paznja
hajvan onaj teški volina ba
Nije to ništa. Ovdje Trump izjavljuje da je Belgija divan grad: https://www.youtube.com/watch?v=n2iEes9bzbg
ovaj fakat otkacio.a i prolazi mu izgleda, amerkanci vjeruju sve sto cuju na tv
Kreten žešći. Svedska je najbolja zemlja na svijetu za zivjeti.
Medijske kuçe čuda čine ...
Mijenjaj dilera :) viš da si puko pa lupetaš ...
Nije on to slucajno izgovorio. Servira glupim Amerima kojih 50 posto i ne znaju gdje je Svedska na mapi, sto nista nije izjavio za onog u Kanadi. Dosta ljudi cak i u Americi ne koristi internet tako ako ne dodje do javnog demanta izjave na TVu oni ce mislit da je sto je Trumponja izjavio istina.
Ma da, zezaju se malo sveznajuci mudraci, tviterasi. https://www.youtube.com/watch?v=sEeXd9b01uY Ne da mi je narocito zao televizijskih ekipa koje bljuju lazi na sve strane, ali ovo je snimljeno u Svedskoj. Meni su drazi muslimani, cak i ovi divlji, od svih poluretardiranih, neoliberalnih budala po drustvenim mrezama.
Ovi jebeni liberali zaista zasluzuju da ih se jebe na sve strane i svim sredstvima. Ali, kada ta banda sjedi u stolicama vlasti i sa svojim imebcilnim odlukama unistava vlastitu drzavu i narod, to je onda zalosno. Zamisli dokle je unisteno svedsko drustvo kada jedna jebena svedska liberalna idiotkinja jasno kaze da ona nema nista protiv da postane manjina u vlastitoj drzavi!!A takvih je ogroman broj u Svedskoj. A i sirom EU. Nevjerovatno.
@Gospod Vikinzi se prevrcu u grobovima :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
trump u pmsu
Svedskoj su veci problem rusi nego neki izmisljeni teroristi.
ne znam kako ove svjetske diplomate imaju vremena piskarati po twiteru! ko kakve mahaluse!
to je samo najava da ste slijedeci.🤔👈
Da je Trump ziv, vrtio bi se u grobu... :)
Haha, detonator mu zašteko, nikad biše u Rusa uzimat, moji Jenkiji...
sve kontam da pitam Tranpa da ove kazne za saobracaj poveca :)