Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve li su tek posledice interneta, telefona...i ostalih SMART kretenluka... Zloupotreba "modernih naprava" i "tkzv. društvenih mreža, je toliko desocijalizirale ljude, i čovječanstvu donosi vrlo opasne probleme.
Zapad je odgojio ljude da se boje bola i da bol u svim oblicima lijece supresijom odnosno tabletama koje zatupe osjecaj boli. Ako te boli glava ta bol je samo simptom necega i uklanjanjem bola se ne uklanja sustina problema. Vremenom organizam izgradi otpornost tih lijekova i oni onda ne dijeluju kao prije sto tijera korisnike da povecavaju doze i tako postaju ovisnici... Ovaj problem je epidemija na zapadu samo se ne prica o tome, dijeca su se pocela rezati (emo) kako bi vratili ikakav osjecaj
za sadasnji nacin zivota, covjecanstvo ce platiti visoku cijenu.ova pojava nije samo na floridi,zahvatila je sve zemlje sa malo boljim zivotnim standardom,cak i u bih ima dosta slucajeva da se bebe radjaju sa oboljenjima koja ranije nisu bila prisutna kod beba.