Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što posiješ to i požanješ.
Za pocetak Ja bih da opandrcim materesinu onom koje prevodio i postavljao text iz razloga:ako kradete ili kompirate ili prevodite text onda ga editujte kako i valja a ne praviti se englez a brdjanin u dusi......da su imali povećanu stopu >suicida< i sklonosti ka >suicidu
Hoce to kad se djeca nafuraju da je ko u videoigrici i na filmovima.What goes around comes around.Karma is a bitch.
Meščini da su hafifni...
Odakle izvlacis te rijeci. ;-)
od moje Ostruge ;)))
Ne pate oni ni od cega, vec valjaju lovu od osiguranja i traze prijevremenu penziju :-)
Мислим да и није тако! Валја убијати недужне цивиле, па то прерадити. Види шта је било са нашим агресорима! Сви отишли у политику! То ти је доказ да су пукли к'о ливада.
Moj savjet im je nek' se otruju i spase sebe i Ameriku, a biće Bosne i Bošnjaka i bez američkih terorista
Bice Bosne I Hecegovine dok je svijeta,izdrzali smo mnogo ratova,genocida,al mi smo tvrdzi od kamen,tako da niko nam nista nemoze,a sada smo najaci da imamo neki interes mozemo pola evrope osvojiti,al mi ne zelimo tudje samo nedamo nase.
Slicna bolest samoubistva, ima kod nas,genocidasi skoro svaki dan izvrse bar jedno samoubistvo,pa ne moze ubijat-klati dijete u stomaku a zivjeti miran zivot,svakom zlocincu na san mu dodju te stradale osobe,i tako proganjaju i dok su zivi.
Ah sta ces PTSP je opasna bolest... Sta tek reci za ruske vojnike, tamo ih siluju nove regrute kao "dobrodoslicu" u kasarnu, tuku ih, tjeraju ih da ciste cizme starijim regrutima ili oficirima, moral im je na niskom nivou...
bolji čistiti čizme starijim vojnicima nego silovat' Iračanke u ruralnim oblastima provincije Anbar i oko Faludže, i nemoj se brinuti za moral Rusa
@Hasan Bajric silovali su i oni po Ceceniji i po Afganistanu. Oba ta rata su izgubili. Ovi su se povukli iz Iraka nisu nista napravili. U Afganistanu isto tako Talibani se i dalje bore i tesko ce ih biti pobijediti. U Afganistanu su mnogi polomili zube. Procitaj malo ispovijesti i price iz ruskih kasarni, imas po internetu, sta rade regrutima, koliko ih je samoubistvo izvrsilo zbog ovoga... Previse ste se vi umislili da je Rusija neka super sila. Pa SSSR je bio mnogo jaci, pa je propao, a Afganistan mu je samo ubrzao propast.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)