Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li su Mileta spomenuli.
@Separatista Ako ne spomenu Mileta, ne može bit, da ne spomenu Vučića, koji govori da je mirotvorac, a to on nije.
Kakva je ovo nepravda na koju smo postali naviknuti! Da svako gleda svoja posla, mnogo manje bi nereda bilo. Zdrav razum kaze da je apsurdno da se sastaju Amer i Rus da raspravljaju o trecoj drzavi... KO STE??
Ko ce biti gornji poslije
MAME VAM JBM OBOJCI
Nemoj CIA tebra...
@Acid25 dobar ti nick ;D
" SDA ZNA " Teško onom, koga Rus hrani i koga Amerika brani. Pa sa tim u vezi postavlja se pitanje, da li je SDA, državnička stranka i da li su svijesni u kojoj fazi je dostigao nestanak ove zemlje. Da li i šta čine i na čijoj su strani. Radi svoji šiđarđijskih poslova i politike, ne talasaj, a ne vide niti ih zanima to da vuku pogubne poteze, a posebno na vanjskom planu u odabiru saveznika. Arapi nisu jak i svijetski značajan faktor. Vode u pravcu da MZ okrene drugi list.
ko ce dobit veci dio sirije?djubrad jedna sto ne zaustavite rat??
Prekosutra vijest: "U danasnjem bombardovanju Sirije od strane koalicije 167 mrtvih i na stotine povrijedjenih". Boze, ne dozvoli vise krvoprolica na Bliskom istoku. Amerika, Rusija i clanice EU-a koje pomazu u rasturanju muslimanskih drzava, nemam vam sta reci. Osjecam mrznju!!!
Nemoj, ne misle oni ni na tebe...
Ovo ja saam sa sobom. Moja iskrena osjecanja za koja Uzvisen Bog zna!
Nas dva brata oba ratujemo ne plač' majke kol'ko pobijemo