Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ SVI vi, koji ste vi nacisti, kakvi su vam ovo komentari. Bi li trebalo vas i vase porodice kroz odzake???. FUJ, grozim vas se, Nacisti, isti ste ko Bilja, majku joj ovom prilikom !!!
zasto su judi najcudotvorniji narod svih vremena? dodju vlakom , a odu odzakom.
nije on smijenjen zbog suvenira njemackih nego zbog ovoga \"U martu je objavio izvještaj u kojem optužuje Izrael za kršenje međunarodnog prava tokom ofanzive u pojasu Gaze protekle zime.\" cifuti ma...mu im treba ih sve kroz dimnjak oprati..
Glupost cista, covjek ima pravo da skuplja sta hoce ako se ne radi o zabranjenim biljkama, zivotinjama ili ljudima ili njihovim djelovima. Sta kome smetaju te uniforme nakon 50 godina u necijoj kolekciji...i to je uostalom nekakva moda.
nisu problem uniforme uopste covjek radi vec godinama problem je \"sporni\" izvjestaj
CIFUTSKI lobi, j.e... bem li im tromajku